• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erciyesspordan flaş transfer
31 Mayıs 2014 Cumartesi 17:06

Erciyesspor'dan flaş transfer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor'un futbolcusu İlhan Parlak'ı kadrosuna kattı. 27 yaşındaki golcü futbolcu, Kayserispor, Ankaragücü, Ankaraspor ve Kayserispor formaları da giydi.

 

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Futbol hayatını burada tamamlayacak

İlk transferlerini forvet oyuncusu İlhan Parlak'ı kadrolarına katarak gerçekleştirdiklerini dile getiren Eren, şöyle devam etti:

"Taraftarlarımıza müjde vermek istiyorum. Dün akşam itibariyle Kayserili başarılı oyuncu İlhan Parlak ile önümüzdeki sezon için anlaştık. Bunu burada ilk kez açıklıyorum. İlhan önümüzdeki dönemlerde futbol hayatını burada tamamlayıp, inşallah futbol hayatından sonra da kulübe ne gibi faydalar olacak ise o süreç içerisinde kulübümüzde görev alacak kardeşimizdir."

Geride kalan sezonu Kardemir Karabükspor'da tamamlayan Parlak, 33 maçta 9 gol atmıştı.

27 yaşındaki golcü oyuncu futbola Kayserispor alt yapısında başlamış daha sonra sırasıyla Fenerbahçe, Ankaragücü, Ankaraspor ve Kardemir Karabükspor formaları giymişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA