• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engellilere akülü araba yardımı
14 Haziran 2012 Perşembe 21:26

Engellilere akülü araba yardımı

Konyanın Beyşehir ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, engelliler için akülü araba yardımında bulundu.
 Konya’nın Beyşehir ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, engelliler için akülü araba yardımında bulundu.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yardımcısı Hazım Kesme ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Beyşehir Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti.
10 Mayıs Engelliler Günü'nde derneğe yaptıkları ziyarette, Beyşehir'de yaşayan ihtiyaç sahibi 10 engelli için akülü araba sözü verdiklerini anımsan Nafız Huğlu, "AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı olarak 10 akülü araba bağışlama sözümüzü yerine getiriyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın da bağışlarıyla bu 10 akülü araba bedelini tedarik etmiş bulunmaktayız. O gün vermiş olduğumuz sözü yerine getirmek için bugün derneğimize geldik. Derneğimizin tekerlekli sandalye ihtiyacı olmadığını ve sadece akülü arabaya ihtiyacı olduğunu bildiğimiz için, bunların bedelini huzurunuzda başkanımıza teslim ediyorum. Engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
 
Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ise, verdikleri sözü yerine getirmelerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarına teşekkür etti. Özürlü insanların yaşadıkları sorunların sadece kendilerinin değil, aileleri, çevreleri ve toplumun her kesiminin ortak sorunu olduğunu vurgulayan Bahçeci, "Özürlülerin normal bir hayat sürmesi için toplumsal duyarlılığın oluşturulması, toplumsal bilinçlenme ve kamuoyu desteği ile anlamlı gerçek bir boyuta ulaşacaktır. Bu duyarlılığından dolayı Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatına sayın başkanımız nezrinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA