• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Öğrencilerden Esen’e Veda Ziyareti
24 Mart 2009 Salı 12:56

Engelli Öğrencilerden Esen’e Veda Ziyareti

Öğretmen Fatma Menekşe Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sabri Karayılan, öğretmen ve öğrenciler Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esene veda ziyaretinde bulundu.

Öğretmen Fatma Menekşe Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sabri Karayılan, öğretmen ve öğrenciler Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen’e veda ziyaretinde bulundu.


Okul Müdürü Sabri Karayılan, Esen’e görevde bulunduğu süre içerisinde eğitime verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.
 
Karayılan, “Sayın Başkanımız görev yaptığı sürede gerek okulumuza ve öğrencilerimize ve gerekse tüm eğitim camiasına katkıda bulundu. Okul sayısının artması konusunda ciddi çabaları ve destekleri oldu. Başkan Esen’e teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz” dedi.


Doç. Dr. Adem Esen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Engelli öğrencilerimizin eğitildiği okulumuz daha önce Horozluhan da bulunuyordu. Hayırsever hemşerimiz Fatma Menekşe tarafından bizimde desteklerimizle okulumuzu mevcut yerine taşıdık. Okulda 110 öğrencimiz bulunuyor. Ancak Konya’mızda zihinsel engelli sayısı 260 olarak biliniyor. Dolayısıyla çok sayıda evladımız okula kayıt olabilmek için sıra bekliyor.

Engelli çocuklarımızın sayısı göz önüne alındığında okulumuzun yeterli olmadığı görülüyor. Bu konuda hayırsever hemşerilerimize görev düşmektedir. Tüm engelli çocuklarımızın eğitim alabilmesi için herkesin destek olması gerekiyor” diye konuştu.


Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen ziyarete gelen tüm öğrencilere ve öğretmenlere, Selçuklu Belediyesi yayınlarından oluşan hediyeler verdi.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA