• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ENFEMAT Olimpiyatı Gerçekleştirildi
20 Nisan 2009 Pazartesi 11:45

ENFEMAT Olimpiyatı Gerçekleştirildi

Özel Enderun Okulları tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ENFEMAT matematik ve fen olimpiyatında öğrenciler ter döktüler.
Özel Enderun Okulları tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “ENFEMAT” matematik ve fen olimpiyatında öğrenciler ter döktüler. Cumartesi günü yapılan sınavlar sonunda dereceye girenler, altın ve değişik hediyelerle ödüllendirilecek.
 Öğrenciler arasında matematik ve fen bilimlerine olan ilgiyi arttırmak, öğrencinin seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek amacıyla organize edilen Sayısal Olimpiyatları hafta sonu yapıldı.
 Özel Enderun Okulları tarafından düzenlenen ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen ENFEMAT Olimpiyata. Konya merkez ve ilçe ilköğretim okullarının katıldığı yarışmaya toplam 40 okuldan yine bu okullar tarafından belirlenen 200 öğrenci iştirak etti. Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada veli ve öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Okul Müdürü İlhan Yılmaz, öğrenciler arasında matematik ve fen bilimlerine olan ilgiyi arttırmak, öğrencinin seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla düzenledikleri yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı tüm okul, öğrenci ve velilerine teşekkür ettiğini söyledi. Sonuçlar ve Ödül Töreni ile ilgili bilgilerin www.enderunfenlisesi.k12.tr adresinden öğrenilebileceğini dile getiren yılmaz; başarı kazanan öğrenciler yanında okullarının ve öğrencileri yetiştiren öğretmenlerin de ödüllendirileceklerini söyledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA