• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Enderun Liselerinde faaliyetler hızlı başladı
26 Eylül 2011 Pazartesi 16:49

Enderun Liseleri'nde faaliyetler hızlı başladı

Özel Enderun Liselerinde yıl boyunca yapılacak Bilimsel faaliyetler ve Kulüp faaliyetleri tanıtımı okul konferans salonunda slâyt eşliğinde tanıtıldı.

Özel Enderun Liseleri’nde yıl boyunca yapılacak Bilimsel faaliyetler ve Kulüp faaliyetleri tanıtımı okul konferans salonunda slâyt eşliğinde tanıtıldı.

Bilimsel çalışmalardan sorumlu Kamil Arkoç ve Kulüp faaliyetlerinden sorumlu Mehmet Ali Öztürk öğrencilerin zihinsel ve ruhsal durumlarına katkı sağlayacak. Öğrencilerin gerek okul çalışmalarında gerek ömür boyunca kullanabilecekleri bu tür faaliyetlerin her yönden donanımlı ve girişken olacaklarını göstermesi açısından önemli.

Bilimsel faaliyetlerden sorumlu öğretmen Kamil Arkoç öğrencilere : “ Okulumuz geçen sene Antalya’da TÜBİTAK’ın yaptığı bilim olimpiyatına bir çalışmayla katıldı, artık tecrübeliyiz bundan sonra daha çok fikirle daha çok proje ile katılacağız benim de bir fikrim var ben de varım diyenler şimdiden hazırlanmalı ileride insanlara daha faydalı olmak istiyorsanız şimdiden zihninizi yormalısınız, inanıyorum ki bu tanıtımdan sonra aklınızda şimdiden birçok proje belirmiştir.” dedi.

Kulüp faaliyetlerinden sorumlu öğretmen Mehmet Ali Öztürk ise sunumunda: “Gençler, insan okulda sadece bilgi depolamaz aynı zamanda serbest etkinlik zamanlarında zihinsel ve ruhsal yönünü de kuvvetlendirecek düşünce gücünü artıracak işlemlerden de geçmeli bu zamanlarınız aslında eğitimde Kritik Dönemlerinizdir ve öğrenmenin en kuvvetli olduğunuz zamanlardır, umarım buradan donanımlı olarak mezun olursunuz” dedi. Sunumlar arasında Okul Müzik Öğretmeni Emre Küçükgök de öğrencilere bir ud faslı ile eğlenceli dakikalar sundu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA