• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Encümen ve komisyon üyeleri belirlendi
02 Nisan 2013 Salı 17:56

Encümen ve komisyon üyeleri belirlendi

Konyanın merkez Meram İlçe Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında encümen üyeleri ve ihtisas komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.
 Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında encümen üyeleri ve ihtisas komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.
Meram Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısı, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinden önce bir konuşma yapan Başkan Kalaycı, "3 farklı projeyle katıldığımız AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca düzenlenen “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler Proje Yarışması”nda 2 ödül birden kazandık. Bu ödülleri sizler adına Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törende aldık. Bu projelerin hazırlanmasında ve uygulamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin çalışmalarını Ankara'da tanıtma ve anlatma fırsatı bulduk. Bu ödülleri kazanmak bizler için gurur verici" diye konuştu.
Meclis gündeminde ilk olarak encümen ve ihtisas komisyonlarının üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama ile Belediye Encümen Üyeliklerine Ahmet Şaban Okka, Ahmet Küçükiplikçi ve Ercan Okur seçildi. Encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri 1 yıl görev yapacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA