• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En yakın arkadaşını bıçakladı
26 Ocak 2011 Çarşamba 10:28

En yakın arkadaşını bıçakladı

Konya'da bir kişi, kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada en yakın dostunu göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı
Konya'da bir kişi, kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada en yakın arkadaşını göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Bıçak darbesinin kalbinin hemen altına isabet etmesiyle ölümden dönen yaralı genç, hastanede tedavi altına alındı.
 
Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Pare Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Türk A. (24) aralarında daha önce kız meselesi yüzünden husumet bulunan yakın arkadaşı Tahsin Ç. (25) ile sokakta karşılaştı. Aralarındaki kız meselesini tekrar konuşmak isteyen iki arkadaşın sözlü olarak başlayan tartışması küfürleşmeye dönüşünce kavga çıktı. Çıkan kavgada Türk A., Tahsin Ç.'yi göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan genç, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçağın kalbinin hemen altına isabet etmesiyle ölümden dönen Tahsin Ç., Geri Döndürme Ünitesi'ndeki müdahalenin ardından Travma Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı. Olaydan sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Türk A., sağlık kontrolü için getirildiği aynı hastanede arkadaşını kendisine küfür ettiği için bıçakladığını söyledi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA