• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En iyi tost makineleri ile yemeklerinize lezzet katın
19 Ağustos 2019 Pazartesi 11:58

En iyi tost makineleri ile yemeklerinize lezzet katın

En iyi tost makineleri ile yemeklerinize lezzet katın

 

Teknolojideki gelişmelerin kendini göstermediği bir alan yok. Granit tost makinesi, döküm tost makinesi, seramik tost makinesi, sanayi tipi tost makinesi, ızgaralı tost makinesi gibi tost makinesi çeşitleri geliştikçe çikolatalısından atomuna patateslisinden pek çok tost çeşidi de hayatımıza girdi. Ayrıca kademeli yükseklik ayarı, ızgara özellikleri sayesinden waffle’dan ızgaraya kadar pek çok çeşidi de kolayca pişirebiliyorsunuz.

Hem besleyici hem de pratik bir şekilde hazırlanabilen tariflerle mutfağınızdan yükselen iştah açıcı kokular için tezgahınızda iyi bir tost makinesine yer açmalısınız. Ürün çeşitliliği, avantajlı fiyatları ile Türkiye’nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor’dan bütçenize uygun ve kullanışlı bir tost makinesi ve daha birçok mutfak aletlerini kolayca alabilirsiniz.

Tost makinesi alırken tercihinizi kolaylaştırmak için kalitesiyle fark yaratan tost makinelerini sizin için derledik.

  1. Remta 20 Dilim Tost Makinası CE Belgeli Doğal Gazlı R121B Tüplü

Endüstriyel hizmet verdiğiniz bir tesisin mutfağında uzun yıllar kullanabileceğiniz bir tost makinesi ihtiyacınız varsa CE belgeli, otomatik gaz kesici emniyet sistemi bulunan, paslanmaz çelik kasalı bu makineyi tercih edebilirsiniz.

  1. HomendGrilliant 1320 Tost Makinesi

Sahip olduğu döküm plakalar sayesinde yiyeceklerinizin tost makinesine yapışmasını önleyebilirsiniz. 180 derece açılabilen plakaları sayesinde tam kıvamında ve lezzetinde ızgaralar veya sabah kahvaltısında incecik tostlar yapabilirsiniz. Beş farklı sıcaklık ayarı ve altmış dakikaya kadar süre ayarı sayesinde yemeklerinizi pişirirken enerji tüketimini azaltabilirsiniz.

  1. TefalGourmetGrill Tost Makinesi

Sabah kahvaltısına misafir geleceği zaman kurtarıcı olabilecek bir tost makinesi ihtiyacınız varsa bu ürünü tercih edebilirsiniz. 8 kişilik ekmek pişirme kapasitesi olan TefalComfort Izgara ve Tost Makinesi’nin yapışmaz kaplama çıkarılabilir plakaları bulaşık makinesinde yıkamak için de uygun.

  1. Delonghi CGH 1012D Tost Makinesi

6 Pişirme Fonksiyonlu Dijital Izgara ve Tost Makinesi kolay yıkanabilir ve kaldırılabilir plakaları ile temizlik konusunda zorluk çıkarmaz. Bunun yanı sıra açık tam ızgara, ızgara, hamburger, dürüm ve lezzetli et, balık ve sebze pişirme gibi fonksiyon özellikleriyle kaliteli bir üründür.

  1. Korkmaz A328-Tostkolik Inox/Siyah Granit Tost Makinesi

6 adet tost ekmeği kapasitesine sahip olan bu ürün, 1800 Watt enerjisiyle 3-4 dakikada tost, 5-9 dakikada balık, 5-7 dakikada ızgara pişirmeye olanak tanıyor. Izgarada tavuk, enfes balıklar ve envai çeşit tostlar ile sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin tercihi Tostkolik Tost Makinesi Inox, yüzde 100 alüminyum döküm olarak üretilmiştir.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA