• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En hızlı nikah
15 Haziran 2014 Pazar 17:13

En 'hızlı' nikah

Eskişehir'de yaşayan ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.'de (Tülomsaş) görev yapan 27 yaşındaki Musab Arıcı ile Esra Koçum (26), Ankara-Eskişehir istikametindeki Yüksek Hızlı Tren'de (YHT) dünyaevine girdi.

Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın nikah memurluğunu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Maliye Bakanlığı'nda mali müşavir olan Ethem Kalın'ın şahitliğini yaptığı nikahta genç çift dünyaevine girdi.

Esra Koçum ile Konya Selçuk Üniversitesi'nde 6 yıl önce tanıştıklarını belirten Arıcı, 'Bir Tülomsaş personeli olarak nikahı kıyacağımız bundan daha güzel bir ortam bulamazdık. Hızlı trende nikahımızı kıymak istedik. Bundan sonra inşallah Türk halkı olarak daha çok çalışıp, hızlı trenlerimizi kendimiz üretip, kendi çoluğumuza, çocuğumuza, torunumuza da kendi hızlı trenimizde nikah kıymak nasip olur' dedi.

YHT'de kıyılan nikahın kendisine sürpriz olduğunu ifade eden Koçum ise, 'Bana sürpriz oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Milletvekili Ülker Can, evlilik cüzdanlarını takdim ederken 5 çocuk tavsiyesinde bulunarak, 'Sevgi, saygı ve sadakatin olduğu bir yuva olsun. Hayırlı uğurlu olsun, Allah bir yastıkta kocatsın. 5 çocuğun olduğu bir yuva olsun' ifadelerini kullandı.

Nikahları kıyılan genç çift, daha sonra YHT önünde hatıra fotoğraf çektirdi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA