• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En Güzel Tesettür Ceket Kombini Nasıl Yapılır?
22 Kasım 2022 Salı 17:52

En Güzel Tesettür Ceket Kombini Nasıl Yapılır?

En Güzel Tesettür Ceket Kombini Nasıl Yapılır?

 

Ceket giyim sektörünün olmazsa olmaz bir parçasıdır. Giyim sektörünün oldukça geniş yelpazesi sayesinde her mevsime her tarza uygun ceket modeli bulmak mümkündür. Tesettür ceket modelleri en çok kullanılan modeller ise son dönemlerde blazer ceketler ve trençkotlardır. Blazer ceket ve trençkotlarda uzun ya da kısa boyda alternatifler de yer almaktadır.  Ceket kombini yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç husus bulunmaktadır. Tamamlayıcı parçaların ve renk seçimlerinin doğru olması sayesinde hem spor hem şık bir tarz oluşturmak oldukça kolaydır. Ceket kombinlerinizi yaparken ceketi ön planda tutarak diğer parçaları soft bırakmak yerinde olacaktır.

 

Tesettür Ceket Modelleri

Özellikle iş dünyasında yer alıyorsanız ya da her daim şık olmak istiyorsanız blazer ceket vazgeçilmez bir parçanız olacaktır. Blazer ceket renk seçimlerinde kişi tercihi önemli olsa da siyah ya da lacivert renkte blazer ceketi gardrobunuzda bulundurmanız sayesinde her renk ile ya da her parça ile oldukça kolay kombinler oluşturabilirsiniz.

en-guzel-tesettur-ceket-kombini-nasil-yapilir.jpg

Trençkot ceketler hem şık hem de spor tarz için tercih edebileceğiniz kurtarıcı bir diğer ceket türüdür. Trençkot seçimi yaparken düğmeli ya da bağlamalı modelleri tercih ederek farklı tarz oluşturabilirsiniz. Trençkot ceketlerde bağlamalı modeli bir Jean ile kombinleyerek spor tarz oluşturabilirsiniz. Altına tercih edeceğiniz spor ayakkabı tamamlayıcı olarak gömlek ile günlük kullanımda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ceketinizin ön planda olması için gömlek, eşarp ve çanta seçimi yaparken daha sade parçaları tercih etmeniz önerilir.

 

Havaların soğuması ile birlikte kaban modelleri de ön plana çıkmaktadır. Boy seçeneklerinin olması ve model çeşitliliği sayesinde kişilerin tercihine göre alma imkanı sunmaktadır.

 

Tesettür giyim markalarından biri olan Zülays, her tarzda her modelde ceket üretimi ile siz değerli müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Gerek trençkot gerek blazer gerekse kaban modelleri ile kullanıcıların en çok tercih ettiği tesettür giyim markalarından biri haline gelmiştir.

 

Zülays modellerine baktığımız zaman uzun bağlamalı trençkotlar ile spor tarzınızı oluştururken düğmeli trençkot ya da blazer ceket modellerinden birini seçerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Zülays tesettür giyim markası ceketlerinizi kombinleyebileceğiniz diğer parçaların satışını yapması ile size modeller üzerinde hazır kombinler de sunmaktadır. Bu kombinlerin yanı sıra siz değerli müşterilerin tercihine göre de tarzınızı oluşturmanız mümkündür.

 

Zülays tesettür giyimin ürün yelpazesi de oldukça geniştir. En çok tercih edilen ceket modellerinden olan blazer ceket ve trençkotların model ve çeşitlilikleri de fazladır. Kruvaze yaka, pileli, düğmeli, ekoseli, deri, süet, peluşlu, şapkalı gibi birden fazla model karşımıza çıkmaktadır. Bu çeşitlilik sadece blazer ve trençkotta değil kaşe kabanlarda da mevcuttur.

 

Zülays tesettür giyim markasından tercih edeceğiniz bir ceketi kombinlerken canlı ya da desenli renk tercih ediyorsanız eğer diğer parçaların seçimi önemlidir. Kombinleme aşamasında ceketi ön planda tutup gözü yormamak adına ceketin içine düz renkte gömlek tercih edebilirsiniz. Yine aynı şekilde düz renk pantolon ve çanta tercihi yerinde olacaktır. Eşarp seçimlerini ise ceketinizin içinde yer alan model renklerinden birini tercihe edebilirsiniz. Kullanacağınız çanta ve ayakkabı modeli ile aradığınız tarzı oluşturabilirsiniz. Ayakkabı seçiminizi topukludan yana kullanırsanız eğer klasik bir tarz oluştururken spor ayakkabı ile rahat ve spor tarza daha yakın olacaksınız. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA