• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emreden Arda yorumu: Ben de sıkıntılı günler yaşadım ama...
08 Ekim 2016 Cumartesi 10:56

Emre'den Arda yorumu: Ben de sıkıntılı günler yaşadım ama...

Emre Belözoğlu, A Milli Takımımızın Ukrayna maçını değerlendirdi ve yaşananlara değindi.

Arda Turan'ın Milli Takım'a alınmaması ile ilgili görüşleri sorulan tecrübeli oyuncu, "1-2 senedir Milli Takım'ın içinde değilim ve bunun bir kriz olup olmadığını bilmiyorum. Gerek Fatih hoca, gerek bu arkadaşlarımız ülke futboluna hizmeti olan oyuncular. Bir sıkıntı olacağına, aşılmayacak bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Varsa bir kriz, tatlıya bağlanır. Gerek futbolcu arkadaşlarımız, gerek Fatih hoca bu tecrübeye sahipler. Şahısları çok fazla yıpratmamak gerekiyor. Bir tane Milli Takımımız var. Umarım bir an önce bu işler çözülür. Fatih hoca bu ülkeye en büyük hizmetleri bulunmuş bir teknik direktördür. Ben o seviyeye gelmiş her oyuncunun sorumluluk alabilecek seviyede olması gerektiğini düşünüyorum. Ben de sıkıntılı süreçler yaşadım ama, sahaya çıktığımda en iyisini yaptığımı biliyorum. Bazen istediklerinizi sahaya yansıtamazsınız. Bu süreçleri yönetme konusunda Fatih hoca çok büyük bir tecrübeye sahip." cevabını verdi.

"EMRE MOR ÇOK YETENEKLİ"

Emre Mor'un çok yetenekli olduğunu belirten Emre Belözoğlu, "Emre Mor çok yetenekli, kazandıranlara teşekkür edilmeli. Jenerasyonlar değiştikçe, yeteneklerin azaldığını düşünüyorum ben. Bu yüzden ona inanan bir ulus olduğunun bilincinde çalışmalı. İnşallah yolu açık bir kardeşimiz, hizmet eder" diye konuştu.

"BENİM BULUNDUĞUM TAKIMDA PARAYA DEĞER VEREN OLMADI"

Prim tartışmalarına değinen Emre, "Benim bulunduğum Milli Takım içinde hiçbir zaman paraya değer veren bir oyuncu olmadı, bu adı geçen arkadaşlarımız da dahil. Rica ediyorum, futbolun içinde kalalım. Oyuncuları bu şekilde paragöz, prim sevdalısı gibi göstermeye kimsenin hakkı yok. A Milli Takım'da oynayan hiçbir oyuncu, o formayı giymekten başkasını düşünmez. Üzerinde forma varken, beni kimse oyuncuların para düşündüğüne inandıramaz. Ben bunların spekülasyon olduğuna inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK SPORX

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA