• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emreciksin: Süper Lige döneceğiz
05 Ocak 2012 Perşembe 13:05

Emreciksin: Süper Lig'e döneceğiz

Konyasporlu futbolcu Gökhan Emreciksin, takım olarak hedeflerinin Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımak olduğunu söyledi.
Konyasporlu futbolcu Gökhan Emreciksin, takım olarak hedeflerinin Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımak olduğunu söyledi. Emreciksin, göstereceği performansla birlikte A Milli Takım formasını giymek istediğini belirtti.
Bank Asya 1. Lig'in devre arasında Konyaspor ile sona eren sözleşmesini uzatan Gökhan Emreciksin, "Konyaspor'daki görevimizi tamamlamadan bir yere gitmek istemediğim için takımımda kaldım" dedi.
Emreciksin, sezon başında yaşadığı sıkıntıların ardından takıma başarılı bir şekilde döndüğünü belirterek şöyle konuştu:
"Sezon başında bir takım sıkıntılar yaşadım. Ama futbol oynamayı çok istiyordum ve neler yapabileceğimi, Gökhan Emreciksin'in bitmediğini gösterme düşüncesindeydim. Takıma tekrar geri döndüğümde benimle özel bir sözleşme yapıldı. Uzun süre antrenman yapmamama rağmen bana verilen şansı iyi kullandığımı ve ilk yarı boyunca takımıma gereken katkıyı yaptığıma inanıyorum. Devre arası sözleşmem sona erdi ve Süper Lig takımları başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldım. Ama yöneticilerimizin bana yaklaşımı, takım olarak yakaladığımız hava, taraftarlarımızın ve takım arkadaşlarımın Konyaspor'da kalmam konusunda verdiği destek benim gerçek anlamda Konyaspor'un bir parçası olduğuma inanmamı sağladı. Sözleşme konusunda oturup konuştuk ve karşılıklı fedakarlıklarda bulunarak Konyaspor ile sözleşmemi uzattım. Öncelikle burada kaldığım ve Konyaspor'un başarısına katkıya devam edeceğim için çok mutluyum. Şimdi tek düşüncem futbol oynamak. Takım olarak amacımız ise ilk yarıdaki performansımızın üzerine çıkarak Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımak. Bu takımda bunu başaracak inanç, güç ve arzu var. İnşallah sezon sonunda takımımız gerçek yerine dönüş yaparken, bende vereceğim katkı ve göstereceğim performansla birlikte A Milli Takıma seçilerek ay-yıldızlı formayı giymek istiyorum"
 
Sezonun ilk yarısında iyi bir takım ruhu yakaladıklarını ve bununla birlikte başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Emreciksin "Sezonun ilk yarısına bakıldığında iyi bir takım ruhu yakaladığımız ve bununda beraberinde başarılı sonuçları getirdiğini söyleyebilirim" derken, "En önemlisi de belki mecburiyetten gibi görünse de Türk futboluna yeni isimlerin kazandırılması adına bu takımda yer alan herkesin inanılmaz bir katkı sağlamasıydı. Kaybedilmeyen her maç, alınan her başarılı sonuç takım olarak özgüvenin artmasına neden oldu. 16 maçlık döneme bakıldığında da takım olarak başarılı olduğumuzu rahatlıkla ifade edebilirim" dedi.
 
Emreciksin, sezonun ikinci yarısının daha zor geçeceğini ve bunun bilincinde olduklarının vurgulayarak, "Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz ve sonuna geldik. Antrenmanlardaki performansımızı da göz önüne aldığımızda, birlik beraberliğimiz her zaman söylediğim gibi ikinci devrede birçok takıma karşı bizim en büyük avantajımız olacak. Hiçbir rakipten çekinmiyoruz. Süper Lig için en iddialı takımlardan birisiyiz. Bunu da Elazığspor maçıyla birlikte başlayacak periyotta alacağımız sonuçlarla ve sezon sonunda Konyaspor'u hak ettiği yere yani Süper Lig'e taşıyarak göstereceğiz. Biz kendimize inanıyoruz. Artık Konya şehrinin de gereken desteği vermesini ve bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" şeklinde konuştu. ...
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA