• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emniyeti terfi heyecanı sardı
30 Haziran 2010 Çarşamba 12:03

Emniyeti terfi heyecanı sardı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 48 personele düzenlenen törenle rütbeleri takılırken, 47 yeni araç da hizmete girdi
Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 48 personelin çeşitli rütbelere terfi etmesi nedeniyle Polisevi'nde tören düzenlendi. Törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Jandarma Yarbay Cengiz Akçay, protokol üyeleri, emniyet personeli ve eşleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal açılış konuşmasında, vatandaşla birlikte hareket eden polisin huzur için çalıştığını belirtti. Vali Aydın Nezih Doğan ise, terfi eden emniyet mensuplarını tebrik ederek, "Türkiye'de emniyet teşkilatımızın kendini geliştirerek yaptığı çalışmalar herkese örnek olmuştur. Gelişen teşkilat bugün başka ülkelerede yardım ve eğitim vermektedir. Vatandaşımızın huzurunu her zaman en önde tutan emniyet teşkilatımıza bizler destek olmalıyız" dedi.
Daha sonra Vali Doğan ile diğer protokol üyeleri terfi eden personelin rütbelerini takıp, takdir belgesi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Terfi töreninin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nün kendi çalışmalarıyla teşkilata kazandırılan 17'si motorsiklet olan 47 araç hizmete girdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA