• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emenikeye Zenit talip
13 Nisan 2014 Pazar 07:15

Emenike'ye Zenit talip

Emenike'yi satmayı dünüşmeyen sarı-lacivertliler, Rus kulübünden 20 milyon Euro bonservis bedeli istedi

Rusya'nın Zenit Petersburg takımı, Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emenike'yi transfer etmek için harekete geçti. Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden harekete geçen Zenit teknik direktörü Villas Boas'ın hedefindeki ilk ismin ise Nijeryalı forvet olduğu belirtildi. Emenike'yi Tottenham'da görev yaptığı dönemde de izleyen ancak transferi gerçekleştiremeyen Villas Boas, 2014 Dünya Kupası'ndan önce Emenike'nin transferini noktalayarak rahatlamak istiyor. Zenit'in öncelikli olarak menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe'ye teklif yolladığı ve Nijeryalı oyuncunun son durumunu öğrendiği ifade edildi. Emenike'yi kesinlikle satmak istemeyen sarı-lacivertli yönetim ise, Nijeryalı oyuncu için 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledi. Sarı-lacivertli yönetim, Dünya Kupası'ndan sonra Emenike'ye transfer tekliflerinin daha da artacağını düşünerek, Dünya Kupası sonrasını beklemeyi düşünüyor.

Sizlere inanıyor ve güveniyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligde bugün Antalyaspor ile oynanacak maç öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda, şampiyonluk yürüyüşünde artık son düzlüğe girdiklerini söyledi ve güvenini yineledi. 'Ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz. Hepiniz tecrübeli ve karakterli oyuncularsınız. Bu karakteri sahaya yansıtıp Antalyaspor maçını kazanacağınıza yürekten inanıyorum' ifadelerini kullanan tecrübeli teknik adam, 'Eksik isimleri aratmayacağınıza ve sahada en yüksek performansı sergileyeceğinize inancım sonsuz. Şampiyonluk yürüyüşünde artık son düzlüğüne girdik. Antalyaspor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşacağız. Antalyaspor ligde kalma mücadelesi veriyor, mutlak puan için sahaya çıkacaklar. Rakibi ciddiye almalı, konsantrasyon ve motivasyonumuzu daha da artırarak en iyi performansınızı sergilemeniz gerekiyor' şeklinde konuştu.

Eksik F.Bahçe 3 puan peşinde

Ligde şampiyonluk yarışında büyük bir avantaja sahip F.Bahçe, kümede kalma mücadelesi veren Antalyaspor'u ağırlıyor. Sarı-lacivertli takımda cezalı Emre, Gökhan, Bekir, Mehmet Topal ve Emenike forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yokluğunda Selçuk, Kadlec, Salih Uçan, Webo ve Mehmet Topuz görev bekliyor. Sakatlığı nedeniyle Bursaspor ve G.Saray maçlarında forma giyemeyen Alper Potuk'un forma giymesi bekleniyor. Sakat Egemen ise kadroda yok. Kuyt ve Caner ise bugünkü maçta sarı kart görürse, 30. haftada Beşiktaş derbisinde oynayamayacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA