• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emekliler mutlu sona yaklaştı
14 Eylül 2013 Cumartesi 09:07

Emekliler mutlu sona yaklaştı

Çalışma Bakanlığı, emeklilere promosyon için önümüzdeki hafta banka yetkilileri ile buluşacak. Görüşmeler Ekim'de tamamlanacak; emekli muradına erecek...

Emeklilerin heyecanla beklediği promosyon görüşmesinin tarihi belli oldu. Önemli görüşme, önümüzdeki hafta yapılıyor. Emeklilerin promosyon isteğini haklı bulan ve bu konuda çalışma yapılması için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) talimat veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, önümüzdeki hafta banka yetkilileriyle bir araya geleceklerini söyledi. Bakan Çelik, "Bu ilk görüşmede tabii yapılacak genel değerlendirmelerden çıkacak neticeleri yine sizlerle paylaşırız. Umarım hayırlı ve emeklilerin beklediği neticeyi elde etmiş oluruz" şeklinde konuştu.

EN AZ 3 GÖRÜŞME

Çalışma Bakanlığı ve SGK yetkililerinin, bankalarla ilk buluşması merakla beklenirken; promosyon konusunda en az 3 görüşme yapılacağı konuşuluyor. Görüşmelerin Ekim ayında tamamlanması planlanıyor. Görüşmelerin tamamlanmasıyla Ekim ayında, emeklilerin alacağı promosyon tutarı, ödeme şekli ve kazanılacak diğer avantajlar belli olacak. Emekliler, promosyon konusunda muradına erecek.

HAZIRLIK YAPTILAR

Önümüzdeki hafta yapılacak görüşme için hazırlıklarını yapan bankalar da emeklilere promosyon vermeye sıcak bakıyor. Bu nedenle görüşmelerin emeklilerin istediği gibi sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA