• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elektronik Sigara Modelleri Nelerdir?
04 Ekim 2021 Pazartesi 11:29

Elektronik Sigara Modelleri Nelerdir?

Elektronik Sigara Modelleri Nelerdir?

 

Elektronik sigara modelleri sigara kullanıcıları tarafından en sık yapılan aratmalardan bir tanesidir. Ancak her sitede yeteri kadara bilgi verilmemekle beraber, bilgi kirliliği de son derece fazladır. Sitelerde yayınlan bilgiler kullanıcıları bilgilendirilmesi için oldukça yetersiz olmanın yanında içerisinde kulaktan dolma yanlış bilgiler bulmak bile mümkündür.

Elektronik Sigara Nedir Ve Nasıl Çalışır?

Halk nezdinde elektronik sigara modelleri genellikle normal sigaraların elektronik hali olarak değerlendirilir. Bu tanım oldukça yanlış olmakla beraber toplumda ciddi bir önyargı halini almaştır. Elektronik sigaralar temel olarak iki kısımdan oluşur bunlardan biri batarya kısmı diğeri ise atomizerdir. Atomizer kısmında buharlaştırmanın ana kaynağını oluşturan coil mevcuttur. Batarya coili yeterli seviyeye kadar ısıtmakla görevlidir.

Coil e likit haznesine bağlıdır ve bir pamuk ile sarılı şekilde bulunur. Bu pamuk e likidi emer. Cihazın ateşleme tuşuna basılmasının akabinde ise sistem işlemeye başlar. Bataryadan gelen yüklüm miktarda enerji dirençli telleri ısıtır ve pamuğa değen dirençli tel e likidi buharlaştırır. Kullanıcıya kalan ise oluşan buharı içine çekmektir.

Neden Elektronik Sigara Kullanmalıyım?

Günümüzde yapılan neredeyse tüm araştırmalar elektronik sigaraların normal sigaralardan daha az zararlı olduğunu kanıtlamaktadır. Bu nedenle tercih edilmesi en mantıklı seçenektir. Eğer günlük hayatta fazlasıyla sigara tüketen bir yapıya sahipseniz veya bağımlılık derecesinde tütün ürünü kullanıyorsanız; elektronik sigara almak yerinde bir kara olabilir.

Bunun nedeni yine yapılan araştırmalardan elde edilen verilere göre elektronik sigara kullanan kişilerin bağımlılıklarından kurtulmak için kullandığını ispatlamıştır. Diğer kalan %49 luk kesim ise elektronik sigara kullanmaya başlamalarından kısa bir süre sonra tütün ürünü kullanımlarının azaldığını söylemektedir. Elde edilen veriler değerlendirildiği zaman çıkan sonuç nettir. Elektronik sigara sizin için tütün ürünlerinden daha yararlıdır.

Elektronik Sigaranın Normal Tütün Ürünlerinden Farkı Nedir

Juul kartuş, elektronik sigaraların tütün ürünlerinden birçok farkı bulunur. Bu farklardan ilki elektronik sigaranın bir tütün ürünü olmamasıdır. Elektronik sigara yanma sonucu tüketilmez. Bunun yanında kişinin kullandığı nikotinden yine kişi kendisi etkilenmekte olup diğer insanlar nikotinden etkilenmemektedir. Bununla beraber tütün ürünlerinin yanması ile oluşan diğer zararlı dumanlar elektronik sigarada oluşmaz. Bu anlamda bakıldığı zaman her yönüyle elektronik sigara normal sigaraya oranla daha güvenlidir.

Neden Elektronik Sigara Son Zamanların En Sık Tercih Edilen Ürünü

Juul kartuş Bu durumun birçok sebebi olmakla beraber temel sebep iki tanedir. Bunlardan ilki insanlar yoğun dünya hayatının stresi nedeniyle tütün ürünlerini daha sık tüketmekteydi. Ne var ki bu durum günümüze kadar fazla dikkate alınmasa da insanlar ciddi bir farkındalık yaşadı ve sigarayı bırakmak en azından azaltmayı istediler.

Bunun yapılmasının en kolay yolu ise elektronik sigarayı tercih etmekti. Bu nedenle insanlar elektronik sigaralara daha fazla yöneldi. Bunun yanında diğer temel sebep ise tütün ürünlerinin ev ekonomisini adeta bir kara delik gibi sömürüyor olmasıdır. Tütün ürünlerine harcanan para ay sonu hesaplandığı zaman ciddi bir mebla oluşturuyor. Bu nedenle insanlar elektronik sigarayı daha fazla tercih eder hale gelmiştir. Elektronik sigara genel yapılan araştırmalara göre normal sigaraya göre 5 kat daha fazla ekonomiktir.

Hangi Modeli Tercih Etmeliyim?

Elektronik sigaralar birçok farklı modelde üretilmektedir. Tek kullanımlık hali bile bulunan bu sigaralar için birçok alternatif bulunmaktadır. Tercih konusunda kararsız kaldığınız durumlarda ise kulaktan dola bilgilere asla itibar etmeyin. Yapmanız gereken tek şey https://buharkeyf.site sayfası üzerinden bizimle iletişime geçerek bilgi talep etmektir.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA