• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elektrik sobası can aldı
19 Mart 2014 Çarşamba 09:37

Elektrik sobası can aldı

İzmir'de bir evde elektrik sobası nedeniyle çıkan yangında bir kişi yanarak hayatını kaybetti.

Gece 04:00 sıralarında İzmir'in Konak İlçesi Yunusemre Mahallesi 4177 sokak numara 18'de bulunan 4 katlı bir apartmanın 3. Katında meydana gelen olayda, 33 yaşındaki Orhan Çetin akşam saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı apartmana geldi. Daha sonra üst katta tek başına yaşadığı daireye çıkan Çetin, iddiaya göre gece üşümesi üzerine elektrikli sobayı açarak uyudu.

Edinilen bilgiye göre talihsiz adam uyurken elektrikli soba kısa devre yaparak evde bulunan eşyaları tutuşturmaya başladı. Alt katta yaşayan Çetin'in anne ve babası Emin ve Fatma Çetin, gelen yoğun duman kokusu üzerine kapıyı açtı. Alevleri gören anne ve baba kapıyı kapatarak itfaiyeyi aradı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevkedilirken, itfaiyenin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Eve giren ekipler talihsiz adamın cesedini büyük ölçüde yanmış halde buldu. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre Çetin olay yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz adamın cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA