• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elektrik Aboneliği ve Fatura Ödeme İşlemleri
24 Haziran 2019 Pazartesi 12:01

Elektrik Aboneliği ve Fatura Ödeme İşlemleri

Elektrik Aboneliği ve Fatura Ödeme İşlemleri

 

Eskiden insanlar taşındıklarında elektrik aboneliği işleminin tamamlanması için günlerce beklemek zorunda kalıyordu. Kimi zaman gün boyunca sıra beklense de yoğunluk nedeniyle sır gelmiyor ve işlemler için ertesi gün yeniden erken bir saatte gidip sıra almak gerekiyordu. Oysa artık tüm bu sıkıntılı sürece katlanmaya hiç gerek kalmadı. İnternetin sağladığı kolaylıklardan biri de abonelik işlemlerinin kolayca tamamlanmasıdır.

Online olarak Enerjisa internet sitesinden randevu alınması halinde abonelik işlemlerinin de kişinin istediği tarih ve saatte yapılması mümkün oluyor. Böylece zaman kaybetmeye de gerek kalmıyor. Ayrıca işlemlerinize öncelik tanınmasını da talep edebiliyorsunuz. Elbette abonelik işlemlerinizin yapılabilmesi için bazı evrakları hazırlamanız gerekiyor. Bu evrakların güncel ve tam listesini öğrenmek için de Enerjisa internet sitesine tıklamanız yeterli olacak.

Faturalarınızı İnternetten Ödeyin!

Faturalarınızı ödemek için de zaman kaybetmeyin. Online olarak bu siteden faturanızı saniyeler içerisinde ödeyebilirsiniz. Hatta kaybettiğiniz faturaların ödemesini bile yapabiliyorsunuz. Her faturanızın üzerinde yazan sözleşme hesap numarası bilgisini ilgili alana yazmanız durumunda güncel borç bilginiz de çıkar. Ödemenizi de bu sayede hızlıca yapabilirsiniz.

Aynı zamanda internetten ödeme yapmak istemeyenler Enerjisa İşlem Merkezleri’ni tercih edebilir. Bu sayede uzun süre beklemeden ödemenin yapılması mümkün oluyor. Sadece evinizin değil, işyerinizin abonelik işlemlerini ve fatura ödeme işlemleriniz de internetten pratik bir biçimde yapabiliyorsunuz. Enerjisa internet sitesinde işlem menüsünün çok kolay kullanılabildiği bilgisini de aktaralım. Fatura ödeme işlemleri de internetten kolaylıkla yapılabiliyor.

Enerji Tasarrufuyla Faturalarınızı Düşürün!

Yapabileceğiniz çok basit enerji tasarrufu yöntemleri ile faturalarınızın hatırı sayılır bir oranda düşebileceğini biliyor musunuz? Hem işyerlerinizin hem de evinizin fatura giderlerini düşürmeniz için çok radikal değişiklikler yapmanız gerekmiyor. Örneğin su ısıtıcısına sadece ihtiyaç duyduğunuz miktarda su koymanız bile masraflarınızın düşmesini sağlayan kolay bir tasarruf yöntemidir.

İşyerlerinde de elektrik faturalarının düşmesini sağlayan çok pratik yöntemler mevcut. Bu yöntemleri uyguladığınızda kısa sürede alışkanlık haline gelecektir ve bu sayede her daim minimum düzeyde elektrik kullanımı ile daha düşük faturaların gelmesini sağlamış olacaksınız. Enerji tasarrufu için neler yapabileceğinizi de söz ettiğimiz internet sitesinde bulabilirsiniz.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA