• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ekrem Erdem; Aynı tas, aynı hamam olacaksa, tas da hamam da var.
23 Mayıs 2010 Pazar 18:14

Ekrem Erdem; Aynı tas, aynı hamam olacaksa, tas da hamam da var.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ''Korku üzerine politikalara devam edeceklerse
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ''Korku üzerine politikalara devam edeceklerse, projelerini ortaya koymayacaklarsa, muhalefet aynı muhalefet olacaktır'' dedi.
     Erdem, Muğla'daki parti teşkilatlarını ziyareti kapsamında Fethiye ilçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Gazetecilerin, CHP kurultayına ilişkin soruları üzerine ''Türkiye için hayırlı olsun'' diyen Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Korku üzerine politikalara devam edeceklerse, projelerini ortaya koymayacaklarsa, muhalefet aynı muhalefet olacaktır. Dileğimiz Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'ye yeni bir anlayış gelmesidir. Aynı tas, aynı hamam olacaksa, tas da hamam da var.''
     12 Eylül'de referandum yapılacağını, CHP'nin, Kılıçdaroğlu ile ilk imtihanını burada vereceğini belirten Erdem, ''12 Eylül'e 'Darbe anayasası' demediler mi? Biz onların da istediği bir kısım değişiklikleri yaptık. Şimdi 'Bu Anayasa değişikliğine kesinlikle karşıyız' diyorlar. CHP için bu referandum imtihandır. Muhalefetler iktidara hazırlık yapmak içindir. Projelerini göstermeleri gerekiyor. Bu konuda şanslarını iyi kullanamadılar. MHP de iyi kullanamadı. Bize millet yetki verdi. Son güne kadar bu yetkiyi kullanacağız'' diye konuştu.
     Erdem, AK Parti'nin halk için çalıştığını ifade ederek, ''Değişimi AK Parti, yapıyor. AK Parti, halkın istediği demokrasiyi seviyor'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA