• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ekonomide elde edilen başarı sanal değildir
01 Eylül 2012 Cumartesi 11:51

'Ekonomide elde edilen başarı sanal değildir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, ekonomide gelinen başarının sanal olmadığını, sahada elde edilmiş bir başarı olduğunu belirtti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, ekonomide gelinen başarının sanal olmadığını, sahada elde edilmiş bir başarı olduğunu belirtti.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i makamında ziyaret eden Gedikli, Konya'ya daha önce de geldiğini, her gelişinde Konya'nın farklı bir çehreye büründüğünü gördüğünü söyledi.
     Değişimin, belediyenin yaptığı hizmetlerin sonucu olduğunu vurgulayan Gedikli, ''Konya, büyükşehir belediyeciliğinde bir model olarak düşünülebilir. Bu noktada ilham verici bir örnek'' dedi.
     Gedikli, Anadolu'nun dört tarafına açılan bir kapı olan Konya'nın, girişimcilik bakımından cesur bir şehir olduğunu ifade etti.
     Sürekli halkın içinde olduklarını vurgulayan Gedikli, şunları kaydetti:
     ''Ankara'da oturup, meseleleri oradan takip eden bir anlayışa sahip değiliz. Birebir insanlarla görüşerek, belediye başkanlarıyla bir araya gelerek bu bilgileri ediniyoruz. Bu bilgiler gerçek bilgilerdir. Ekonomide elde edilen başarı sanal değildir. Sahada kazanılan bir başarıdır. AK Parti'nin de farkı budur.''
     Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Konya'nın ülke açısından önemli misyona sahip olduğunu dile getirdi.
     Şehrin ilerlemesi için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Akyürek, ''Belediyeciliği; fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik açıdan 5 ayaklı olarak görüyoruz. Eksikler mutlaka oluyor ancak Konya belediyeleri olarak model çalışmalara imza atıyoruz. Partimize ve hükümetimize yakışır şekilde çalışıyoruz'' diye konuştu.
     Akyürek, Gedikli'ye tablo ve Mesnevi hediye etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA