• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eğitim projesi protokolü imzalandı
04 Mayıs 2012 Cuma 15:52

Eğitim projesi protokolü imzalandı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Yöneticileri Derneği (OYDER) arasında, okul idarecilerine yönelik düzenlenecek seminerlere ilişkin protokol imzalandı.
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Yöneticileri Derneği (OYDER) arasında, okul idarecilerine yönelik düzenlenecek seminerlere ilişkin protokol imzalandı.
Konya Ticaret Odası (KTO) konferans salonunda gerçekleşen imza töreninde konuşan OYDER Başkanı Doç. Dr. Ercan Yılmaz, okul idarecilerinin sıkıntılarını çözmek ve sorunlarına sahip çıkmak için 1 yıl önce derneği kurduklarını söyledi. Eğitim alanında en büyük sivil toplum örgütü olmayı hedeflediklerini belirten Yılmaz, okul yöneticilerinin sorunlarını kapsayan 600 eğitimcinin katılımıyla yaptıkları araştırmayı yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi. Yılmaz, imzalayacakları protokolle seminer programlarına başlayacaklarını ve bu programların ilerleyen dönemlerde daha da gelişeceğini kaydetti.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise konuşmasında, bu tür projelerde amaçlarının eğitim yönetiminde kaliteyi artırmak olduğunu söyledi. Turan, “Biliyorum ki, yöneticilerimiz yeni fikirlere açık, demokratik değerleri taşıyan, manevi değerleri bilen ve milli değerleri özümsemiş kişilerdir. Onun için bu programlara sizinle başlamak zorundayız. Bilgi ve becerilerinizi aylık seminerlerle paylaşın, iyi örneklerini birbirinize anlatarak yaygınlaştırın. Bu nedenle bu projeyi sizin derneğiniz olan OYDER ile yapmaya kadar verdik” dedi.

Konuşmaların ardından OYDER Başkanı Doç. Dr. Ercan Yılmaz ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan arasında, 11 ay boyunca ayda 1 kez düzenlenecek seminerlere ilişkin ‘Okul Yöneticileri Eğitim Projesi’ protokolü imzalandı.
İlk programda Prof. Dr. Aytaç Açıkalın okul idarecilerine, “Bir Öğretim Ortamı Olarak Okulu Yönetmek” konulu seminer verdi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA