• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eğitim-iş ve ÇYDDden CHPye ziyaret
27 Nisan 2012 Cuma 12:29

Eğitim-iş ve ÇYDD'den CHP'ye ziyaret

CHP Konya il başkanlığını ziyaret eden Eğitim-İş Konya şube başkanı Şükrü Balun ile yönetim kurulu üyeleri ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Konya şube başkanı Tevfik Sözen ve yönetim kurulu..
CHP Konya il başkanlığını ziyaret eden Eğitim-İş Konya şube başkanı Şükrü Balun ile yönetim kurulu üyeleri ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Konya şube başkanı Tevfik Sözen ve yönetim kurulu üyeleri yapılan kongre sonucu il başkanlığına yeniden seçilen Cumhur Koyuncu’ yu tebrik ettiler.

Ziyarette Eğitim-İş Konya şube başkanı Şükrü Balun, CHP’nin Türkiye’de önemli bir görev üstlendiğini belirterek, “Türkiye zor bir dönemdedir.  Bu dönemde de partiniz zor bir görevi üstlenmiştir. Mevcut iktidarı denetleme göreviniz var. Sizlerden isteğimiz emekçi kesimle halkımızın sorunlarını takip edip, çözüm noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Kamu çalışanlarının halklarını elde etme mücadelesinde yanımızda oldunuz. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiniz inancındayız. CHP Konya il başkanlığına seçilmenizden dolayı  tekrar kutlarken, yönetim kuruluna seçilenle arkadaşlarınızla birlikte size başarılar dileriz” dedi.

ÇYDD Konya şube başkanı Tevfik Sözen’de, “ CHP’nin yapılan kongre sonucu daha aktif bir hale geleceğini, bununla birlikte başarılar elde edeceğini umuyoruz. Ana muhalefet partisi olarak Konya’da üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getireceğinizi bekliyoruz. Yeni göreviniz size ve yönetim kurulundaki üyelerinize hayırlı olsun.”
Konya’da Aktif Olacağız
 
CHP Konya il başkanı Cumhur Koyuncu’ da, her iki ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ve bundan sonraki süreçte daha aktif olacaklarını ifade ederek, “ Cumhuriyeti Kuran partimiz CHP, bundan sonraki süreçte Konya’da daha aktif çalışacaktır. Emekten ve halktan yana olan partimizin iktidarı için elimizden geleni yapacağız. Emekçilerimizin haklarını elde etme konusunda üzerimize düşen görevi yaptık. Bundan sonrada hiç kimsenin kuşkusu olmasın emikçilerimizin ve halkımızın sorunlarını takip etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.    
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA