• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ege Üniversitesindeki gerginlik
22 Şubat 2015 Pazar 16:41

Ege Üniversitesi'ndeki gerginlik

Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Bornova Meydanı'nda taziye çadırı kuruldu.

Anne Özlem Çakıroğlu, kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

Anne Özlem Çakıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatanı, milleti, bayrağı için mücadele eden oğlunun bir hiç uğruna ölmediğini, bir şeyleri değiştirmeye çalıştığını, ölümüyle de bazı şeyleri değiştireceğine inandığını anlattı.

"Umarım onun ölümü bu olayları bitirir" diyen Çakıroğlu, oğluyla gurur duyduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Oğluma hep yol göstermeye çalıştım, onun için mücadele ettim onun için yaşadım. Yaşam kaynağımdı. Hayata bağlanmamın tek sebebiydi. Ben öğretmenim. O mezun olup da işe girdikten sonra emekli olmayı düşünüyordum. Ama şimdi düşünmüyorum. Şimdiye kadar yetiştirdiğim öğrencilere hep vatan, millet, Atatürk sevgisini işledim. Bundan sonra da bunu işlemeye devam edeceğim. Daha nice Fıratlar yetiştireceğim, temelini atacağım. Buna yemin ediyorum."

Baba Fuat Çakıroğlu'nun fenalaştığı için çadıra gelemediği bildirildi.

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Şenol Bal ile MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da taziye çadırında hazır bulundu.

Bağımsız İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin ile Bağımsız İzmir Milletvekili İlhan İşbilen de Özlem Çakıroğlu ile Karataş'a taziyede bulundu.

Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında 20 Şubat Cuma günü çıkan kavgada 8 kişi yaralanmış, yaralılardan Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmiş, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA