• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Edipoğlu Caddesi yenilendi
21 Ağustos 2011 Pazar 10:40

Edipoğlu Caddesi yenilendi

Selçuklu Belediyesi altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor.
Selçuklu Belediyesi tarafından Buhara Mahallesi Edipoğlu Caddesinde altyapı ve şebeke çalışmalarının tamamlanması ile birlikte sıcak asfalt serimi yapıldı. Edipoğlu Caddesinde çalışmalar tamamlandı.
 
12,5 m genişliğe sahip Edipoğlu Caddesinin 900 metresi asfaltlanırken caddenin birinci kısmında çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında Edipoğlu Caddesine 7535 m² parke ve 1650 m bordür döşendi. Ayrıca 12500 m² sıcak asfalt kaplama yapıldı. Barış Caddesi ile Edipoğlu Caddesini birbirine bağlayan Demircan Caddesi de asfaltlandı. Demircan Caddesi 350 m uzunluğa ve 13 m genişliğe sahip. Selçuklu Belediyesi ekipleri mahallede süren alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla parke, bordür ve asfalt yenileme işlemlerine devam edecek.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sezonu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Altay, “Vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak, yollarda rahat seyir edilmesini sağlamak ve altyapı konusundaki eksikleri gidermek için gayret gösteriyoruz. Şehir merkezinde bulunan mahallelerimizle birlikte merkeze uzak bölgelerde de ihtiyaç durumuna göre aynı titizlikle çalışmaktayız” dedi.
 
Sezon bitmeden planlanan çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Planlı ve programlı çalışıyoruz. Kaynaklarımızın önemli bir kısmını hizmete ayırıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön veriyoruz. Tüm mahallelerimiz belediye hizmetlerimizden eksiksiz yararlanacaktır. Sezon başında belirlediğimiz hedeflerin üzerine çıkmanın mutluluğu ile hemşehrilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA