• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Duran adama karşı duran adamlar
20 Haziran 2013 Perşembe 09:20

Duran adama karşı duran adamlar

Taksim'de "duran adam" eylemi yapan gruba karşı olan bir grup eylem başlattı. "Duran adamlara karşı duran adamlar" tişörtü giyen protestocular, diğer grubun tam karşısında eylem yaptı.

Taksim'de birkaç gündür eylem yapan "duran adamlar" eylemi, bir grup tarafından protesto edildi. "Duran adamlara karşı duran adamlar" tişörtü giyen 8 eylemci, Taksim Meydanı'na gelerek eylem başlattı. AKM'ye karşı duran adamların tam karşısında eyleme başlayan grup üyeleri, basın mensuplarını sorularını yanıtsız bıraktı. Bir eylemci gazetecilerin soruları üzerine, "Sorulara cevap vermeyeceğiz. Burada ne amaçla olduğumuzu tişörtler gösteriyor. O yüzden daha fazla soru cevaplamayacağız" dedi.

Öte yandan İzmir'den İstanbul'a gelen Ertuğrul Temur isimli esnaf da eylemcilere tepki gösterdi. Gezi Parkı olayları sonrasında işlerinin düştüğünü söyleyen esnaf, "Kemer altı esnafıyım. İstanbul'dan mal almaya geliyoruz sürekli. Eylemlerden dolayı toptancılara çok borçlandık. Bizler turistlerle geçinen insanlarız. Eylemler bizi etkiledi. Tahtakale'den geldik. Bütün esnaf oturuyor, iş yapmıyor" ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA