• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dur ölüyorum demesine rağmen bıçaklamış
11 Nisan 2013 Perşembe 14:17

'Dur ölüyorum' demesine rağmen bıçaklamış

Konyada geçtiğimiz Ocak ayında karısını 15 yerinden bıçaklayan şahsın yargılanmasına başlandı. Duruşmada, 1 çocuk annesi kadın, kocasını çocuğu için affettiğini ve mahkemenin de affetmesi istedi.
Konya’da geçtiğimiz Ocak ayında karısını 15 yerinden bıçaklayan şahsın yargılanmasına başlandı. Duruşmada, 1 çocuk annesi kadın, kocasını çocuğu için affettiğini ve mahkemenin de affetmesi istedi.
Olay, 11 Ocak 2013 tarihinde saat 03.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Sırçalı Medrese Caddesi'nde meydana gelmişti. 10 aydır ayrı yaşayan İlknur K. (23) ve Yavuz K. çifti alkollü bir mekanda karşılaşınca tartıştı. Tartışma sonucu Yavuz K. üzerindeki bıçağı çıkartıp 10 aydır ayrı yaşadığı eşi İlknur K’yi 15 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Olaydan sonra yakalanan koca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Hakkında eşini kasten öldürmeye teşebbüs etmek suçundan dava açılan Yavuz K’nin yargılanmasına Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmaya tutuklu sanık Yavuz K. ile müşteki eşi İlknur K. katıldı.
Mahkeme heyeti ilk önce sanık Yavuz K’yi dinledi. Yavuz K, “2 yıl önce eşimle resmi olarak evlendim. 1 çocuğumuz oldu ancak anlaşamadık 10 aydır ayrı yaşıyorduk. Olay günü ben bir mekanda alkol aldım, çıkarken 50 yaşlarında biriyle eşimi gördüm gibi hissettim. Sonra tekrar baktım eşim dışarı çıkmış kaçıyordu. Eşim atletizm sporuyla uğraşıyordu, ben sarhoş halimle nasıl onu yakaladım anlamadım. Yanımda taşıdığım bıçakla kaç defa vurdum hatırlamıyorum ama eşim, 'Dur ölüyorum' deyince fark ettik kaçtım” şeklinde konuştu.
"DUR ÖLÜYORUM" DEMESİNE RAĞMEN BIÇAKLAMIŞ
15 yerinden bıçaklanıp uzun süre hastanede tedavi gören İlknur K. de mahkemede sanık hakkında şikayetçi olmadığını söyledi. İlknur K. ifadesinde, “Sanık resmi nikahlı eşim ancak 10 aydır ayrı yaşıyoruz. Sanık bana ve çocuğuma bakamıyordu sürekli tartışıyorduk. 5 defa beni dövdü, 11 defa savcılık kararıyla koruma aldırttım. Sürekli seni bir gün öldürürüm diyordu. Boşanalım diyordum, bir türlü yanaşmıyordu. Çocuğumuz da babasız büyümesin diye birkaç gün onda, birkaç gün de bende kalsın istiyordum. Olay günü takıldığı alkollü mekana babamın bir arkadaşı olan dayı diye tanıdığım şahısla gittim. İçeri girdiğimizde sanıkla karşılaştık ve ben önceki tavırlarını bildiğim için korkup kaçmaya başladım. Beni yakaladı bir şey demeden 'öl, öl' diyerek bıçakla vurmaya başladı. 'Yavuz, dur ölüyorum' deyince arkamdan sarılıp bıçaklamaya devam etti. Sonra da bırakıp kaçtı. Hastanede ciddi tedavi gördüm. Ben kesinlikle o gün orada alkol almadım, raporlarımla bellidir. Ben sanığı çocuğumuz için affettim, mahkemenin de affetmesini istiyorum” dedi.
Mahkeme heyeti hastane ve savcılıktan gelecek belgelerin beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken, sanık Yavuz K’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA