• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dünyagöz Konya, açıldı!
05 Mayıs 2016 Perşembe 11:29

Dünyagöz Konya, açıldı!

Türkiye’nin göz sağlığındaki güçlü ve global markası Dünyagöz Hastaneler Grubu, Konya’daki ilk hastanesini tüm Konyalıların hizmetine açtı.

20 yıldır göz sağlığı alanındaki son teknolojiyi ve yenilikleri hastalarıyla buluşturan Dünyagöz, binlerce vaka deneyimine sahip güçlü medikal kadrosu ve ileri teknolojik alt yapısıyla şimdi de Konyalılara göz sağlığı hizmetini sunacak.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana tam 20 yıldır sadece göze odaklanarak göz sağlığına dair tüm sorunlara farklı çözümler sunan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 23. şubesi olan Konya’daki ilk hastanesini hizmete açtı. 5 Mayıs itibariyle hizmet kalitesini Konyalılarla buluşturan Dünyagöz Konya; miyop, hipermetrop ve astigmat tedavisinde kullanılan ileri lazer teknolojisi SMILE’dan, ileri teknoloji ürünü akıllı göz içi merceklerinin kullanıldığı katarakt ameliyatlarına; mikro cerrahi tecrübesi gerektiren kornea hastalıklarının tedavisinden, diyabete bağlı göz hastalıklarının tedavisine; retina hastalıklarından, göz nörolojisi, göz çevresi estetiği, glokom ve üveit tedavisine kadar yetişkin ve çocuk göz sağlığına dair tüm alanlarda tam donanımlı teşhis ve tedavi hizmeti sunuyor.

Her türlü teknolojik altyapının düşünüldüğü, tasarımında Konya mimarisine ait izler taşıyan 8 bin metrekarelik akıllı binasında ileri teknolojiye sahip cihazlarıyla Konyalılara göz sağlığına hizmeti veren Dünyagöz Konya, binlerce vaka deneyimine sahip medikal kadrosuyla da dikkat çekiyor. Prof. Dr. Ümit Kamış’ın başhekimliğinde,  Op. Dr. Mehmet Gülmez, Op. Dr. Nermin Ali,  Op. Dr. Aykut Selçuk ve Op. Dr. Fethi Energin, Uzm. Dr. Aşina Pınar’ın da aralarında bulunduğu Dünyagöz Konya’nın güçlü medikal kadrosuna yakın zamanda yeni isimlerin de katılması bekleniyor.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 
1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönemin başlamasını sağlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 24 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2000’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı birkaç merkezi arasında yerini aldı.. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Gaziantep, Bursa, Konya ve Sakarya olmak üzere 10 ayrı ilde 19 şube ve yurt dışında Hollanda, Almanya, İngiltere, Gürcistan ve Belçika’da bulunan 6 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup İzmir ve Gaziantep’te açacağı yeni hastaneleriyle geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 50 bin hastaya da hizmet veriyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA