• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dünyaevine girdi, evlilik cüzdanını alamadı!
25 Temmuz 2012 Çarşamba 18:03

Dünyaevine girdi, evlilik cüzdanını alamadı!

Konya'nın Kulu ilçesinde dünyaevine giren gurbetçi futbolcu, muhtarlıkta evlilik cüzdanı kalmadığı gerekçesiyle cüzdanını alamadı.
Konya'nın Kulu ilçesinde dünyaevine giren gurbetçi futbolcu, muhtarlıkta evlilik cüzdanı kalmadığı gerekçesiyle cüzdanını alamadı.
Hollanda'nın CVS Apeldoorn takımında top koşturan ve daha önce Süper Lig'de Gaziantepspor, Sivasspor ve Kasımpaşaspor gibi kulüplerde top koşturan Uğur Yıldırım, Kayserili gurbetçi bir ailenin kızı olan Hilal Göksu ile hayatını birleştirdi. Kulu ilçesine bağlı Kırkkuyu Köyü muhtarı Rahmi Başaran tarafından nikahı kıyılan Uğur Yıldırım, nikah sonrası muhtarlıkta kalmadığı için evlenme cüzdanını alamadı. Kulu Mal Müdürlüğü'ne giderek evlenme cüzdanı almak isteyen Uğur Yıldırım, mal müdürlüğünden ellerindeki 100 adet evlenme cüzdanının tamamının Kulu Belediyesi Evlendirme Memurluğuna verildiğinin belirtilmesi üzerine çaresiz kaldı. Bunun üzerine nüfus müdürlüğü ve diğer köy muhtarlarından evlenme cüzdanı talep eden Uğur Yıldırım'a, ellerindeki cüzdanların seri olarak kendilerine zimmetli olduğu söylenerek verilmedi. Evlilik işlemlerinden sonra 3-5 gün içerisinde evlenme cüzdanlarının geleceği söylenmesi üzerine bu duruma tepki gösteren Uğur Yıldırım, her zaman lazım olan evlenme cüzdanının tedarik edildiği bir makamda bulunmayışının çok abes olduğunu ifade etti. Evlenme cüzdanı verilmemesine bir anlam veremediğini belirten Uğur Yıldırım, defter üzerinden resmi evlenmelerinin yapıldığını kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA