• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dün Çanakkale ne ise bugün Afrin odur
22 Mart 2018 Perşembe 09:32

Dün Çanakkale ne ise bugün Afrin odur

UETD RHEİNLAND PFALZ BÖLGESI MAINZ şubesi Gençlik Kollarının hazırlayıp sunduğu Çanakkale şehitlerini anma programına katılan Abdullah Ağralı büyük bir teveccüh ile karşılandı.

Bingen Grand Gala düğün salonununda Bünyamin Akdağ'ın okuduğu Kuran-ı Kerim, İstiklal marşı ve Seyfettin hocanın okuduğu sela ve Şeyma Dirican'ın sunuculuğu ile program başladı.

Çanakkale, Afrin ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşuna duruldu ve dua edildi. Allah mekanlarını cennet eylesin.

UETD Bölge Başkanı Musa Şenel ve şube başkanı Bektas Uslu'nun selamlama konuşmasından sonra, Çankırı Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Fatih Güzel bey Çanakkale zaferini detaylarıyla katılımcılara anlattı. Mainz Başkonsolosluğunu temsilen konsolos Mehmet Akyol da programa iştirak etti.

Son olarak üç günden beri bölge ziyaretlerinde  bulunan ve tüm bölge şubelerini ziyaret eden Konya Milletvekili Sn.  Abdullah Ağralı beyefendi  günün önemini ve güncel olayları anlatan bir konuşma yaptı. Bugün Afrin ne ise dün  Çanakkale o idi. Tüm şer güçlere karşı verilen toplu  mücadele için her zaman birlik ve beraberlik  içinde olmamızın, hele gurbet elde daha elzem olduğunu unutmamamız gerektiğini vurguladı.

900'e yakın vatandaşımızın katıldığı programda birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu, milletler arasında tefrika sokmak isteyenlere el ele karşı durulacağı, vatanı milleti bölmek isteyenlere karşı hep birlikte mücadele edilmesi gerektiği üzerdinde duruldu.

Çanakkale ve Afrinde şehid olan askerlerimiz için duaların okunmasıyla program son buldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA