• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dul kadınlara para vermeyin, yoksa...
28 Mayıs 2011 Cumartesi 14:25

Dul kadınlara para vermeyin, yoksa...

12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak Genel Seçimlere iki hafta kala partiler de seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.
12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak Genel Seçimler’e iki hafta kala partiler de seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün üçü merkez ilçelere olmak üzere tam 8 ekiple 8 ilçeye çıkarma yapan AK Parti Konya Milletvekili Adayları da vatandaş ve esnafla bir araya gelerek 12 Haziran için destek istiyor…
 
AK Parti Konya’dan ilçelere her gün çıkarma
 
AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) tarafından hazırlanan haftalık program kapsamında Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Rahim Türk Konya Merkez’de, Ayşe Türkmenoğlu Karatay’da, Gülay Samancı Meram’da, Harun Tüfekçi ve Mustafa Kabakçı Selçuklu, Cem Zorlu ve Halil Etyemez Ereğli’de, Hüseyin Üzülmez Hadim ve Taşkent’te, Mustafa Akış Beyşehir’de ve Dr. Mustafa Baloğlu Seydişehir’de seçim çalışması yaparken Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ve Dr. Abdullah Ağralı Kulu’da hemşehrileri ile bir araya geldi.
 
Kulu’da esnaf ve vatandaş ile bir araya gelen milletvekili adayları, bölge halkına hem AK Parti’nin icraatlarını hem partinin 2023 Vizyonu’nu hem de hedefleri hakkında vatandaşı bilgilendirdi.
 
Kulu’da AK Adaylara büyük ilgi
İlçede kurulan Pazar ve bölge esnafı ile bir araya gelerek onlarla tek tek tokalaşan ve 12 Haziran için destek isteyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı ve Prof Dr. İlhan Yerlikaya, genel seçimlerde bölge halkından AK Parti’ye güçlü bir destek vermelerini istedi. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşın ilgisi dolayısıyla çok mutlu oldukları gözlerden kaçmayan adaylar, yoğun ilgi nedeni ile Kululu hemşehrilerine teşekkür ettiler.
Vatandaş kararlı; ’12 Haziran’da da AK Parti’
Adaylar, Pazar gezisi sırasında sık sık vatandaşın büyük teveccühü ile karşılaştı. Özellikle bazı vatandaş ve esnafın; ‘Biz AK Parti’den son derece memnunuz. Hizmetleriniz bizi çok mutlu ediyor. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da tüm desteğimiz AK Parti’ye. Zaten Kulu’dan başka partiye oy çıkmaz’ ifadeleri gözlerden kaçmadı.
 
Kululu vatandaşın adaylardan ilginç isteği!
Bir vatandaşın ilginç isteği ise adayların yüzlerini güldüren bir başka olaydı. Kulu’da esnaflık yapan vatandaş AK Parti İktidarı’nın dul bayanlara maaş bağlanmasını esprili bir şekilde eleştirerek; ‘AK Parti iyi hizmetler yaptı. İstediğimiz bankadan istediğimiz krediyi alabiliyoruz. Yakında Hızlı Trenimiz de geliyor. AK Parti’den memnunuz ama dul bayanlara maaş bağlanması ile söz konusu bayanlar bir daha evlenmek istemiyor. Ben kiminle evleneceğim. Bu konuda başbakanımıza selamımı iletin ve bir çözüm üretin’ demesi, gülüşmelere neden oldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA