• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dügenden ödül açıklaması
15 Haziran 2009 Pazartesi 12:13

Dügen'den ödül açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan en başarılı İl Başkanı Ödülünü alan AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, konuyla ilgili bir yazılı açıkla yaptı.
Ankara Altınpark ANFA Konferans Salonu’nda düzenlenen Yerel Yönetimler Konferansı’nda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan en başarılı İl Başkanı Ödülü’nü alan AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, konuyla ilgili bir yazılı açıkla yaptı.
 
Faruk Dügen açıklamasında, “29 Mart 2009 Yerel Seçimleri’nde belediye başkan adaylarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte el ele vererek başarılı bir seçim çalışması gerçekleştirdik.  Bu seçimlerde AK Parti Konya olarak aldığımız oy oranı ile şehrimize, partimizin Türkiye’de en yüksek oyu alan şehir olma unvanını kazandırdık. Biz meclis üyelerimizi seçerken Partimizin vizyonunu ve misyonunu da göz önünde bulundurarak kadınlarımıza ve gençlerimize Meclislerde yer alma imkânını kazandırdık. Nitekim bu değişen ve hızla gelişen bir Konya için mutlaka olması gereken bir konuydu. Biz bunu başardık. Kadınlarımıza ve gençlerimize verdiğimiz önem sözde değil özde gerçekleşti. AK Parti Konya İl Başkanlığı olarak gösterdiğimiz bu başarı Başbakanımız tarafından da ödüllendirildi. Aldığımız bu ödül ve yaşadığımız bu onur bundan sonraki çalışmalarımızda da bize şevk kazandıracaktır. Bu başarıda katkısı olan tüm seçmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ” ifadelerine yer verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA