• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dügen yenilenen seçimleri değerlendirdi
08 Haziran 2009 Pazartesi 15:06

Dügen yenilenen seçimleri değerlendirdi

AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Akşehir ilçesine bağlı Engili beldesinde dün yapılan seçimlerde kazanmalarının beldelerde ne kadar güçlü olduklarının göstergesi olduğunu söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Akşehir ilçesine bağlı Engili beldesinde dün yapılan seçimlerde kazanmalarının beldelerde ne kadar güçlü olduklarının göstergesi olduğunu söyledi.
 
29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlerin ardından Akşehir'in Engili beldesinde seçim sonuçlarına yapılan itirazlar dolayısıyla dün yenilenen seçimlerden AK Parti zaferle ayrıldı. Sandıkların açılmasının ardından Engilli'de AK Parti Adayı Karatay Selçuk Şehirli, 814 geçerli oyun 437'sini alarak Engilli Belediye Başkanı seçildi. Engili seçimlerini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Engili'de seçimlerin tekrarlanması kararının kendilerini yıldırmadığını belirterek, "Engili'de halk kendi iradesiyle AK Partili belediye başkan adayına teveccüh gösterdi. Bu, AK kadrolara halkımızın ne kadar güvendiğinin bir göstergesidir" dedi.
 
Engili'de seçimlerin olaysız geçmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Dügen, ”İptal edilen seçimlerde AK Parti adayı 1 oyla kazanmıştı. Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti Adayı Karatay Selçuk Şehirli en yakın rakibine göre 14 oy fazla ile tekrar başkan seçildi. Bu sonuç aslında AK Parti'nin beldelerimizde ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Engili halkı hak ettiği değeri fazlasıyla alacaktır" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA