• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Drogba sahada olacak mı?
19 Şubat 2013 Salı 22:10

Drogba sahada olacak mı?

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Schalke maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Hamit Altıntop, Şampiyonlar Ligi oynayacakları Schalke 04 maçı öncesinde basın toplantısı düzenlendi.

"Avrupa'ya uzun bir ara verdik ve şimdiden yeniden başlıyoruz" diyen Terim, "Schalke grupta hiç yenilmedi, onları kolay kura olarak göstermek bize kötülük. Belki son yıllarda oynadığımız en zor maçı oynayacağız. 7-8 eksik var deniyor ama biz bu eksikleri bulamıyoruz. Takımları doğru tasvir etmek lazım, yarın çok ciddi ve önemli bir göreceksiniz. Umarım bizim galibiyetimizle biter ama dediğim gibi çok kaliteli bir takımla oynayacağız. Eksik saymaya bakarsak bizde de çok eksik var. Sabırla takımımızı desteklememiz lazım, oyuncularımıza saha içerisinde ihtiyacımız var" dedi.

"GOL YEMEDEN ALACAĞIMIZ HER SONUÇ..."

2 takımın birbiriyle eşleşmesi iki takım açısından da rahat bir kura oldu ifadelerini kullanan tecrübeli teknik adam, "Gol yemeden alacağımız her sonuç, bizi avantajlı duruma sokabilir. Streslenmiyoruz, beyanat da vermiyoruz ama bugün bir basın toplantısı olduğu için hatırlatmalarda bulunmak istedim" diye konuştu.
Drogba ve Sneijder'in dünya çapında önemli oyuncular olduğunu belirten Terim, her iki oyuncunun da fiziki eksiklerinin olduğunu söyledi.

DROGBA İLK 11'DE OYNAYACAK MI?

"Bizim önemli oyuncularımız vardı, iki önemli oyuncu daha kazandık" diyen Terim, "Taktik şekil itibariyle değişebilir ama anlayış olarak değişmez. Drogba ilk 11 mi başlayacak yoksa sonradan mı girecek buna henüz karar vermedik, bu akşam karar verebiliriz" ifadelerini kullandı.

Coşkumuz ve hislerimizle değil aklımızla ve sabrımızla oynamamız gereken bir karşılaşma. Tam bir Şampiyonlar Ligi maçı gibi oynamak zorundayız. Bizim baskımız altında geçecektir büyük ihtimal. Kafamda 11 şekillendi. Bir yerde değişiklik yapabilirim. Eboue sakat değil, geçti, iyi durumda. Arkadaşlarımızla bir karar verdik" dedi.

Terim, yıldız oyuncu Sneijder ile ilgili olarak "Sneijder her geçen gün daha iyi olacaktır. Drogba ve Sneijder'in takıma intibak etmeleri ve aile gibi olmaları bizi sevindiriyor. İsteği çok fazla bu beni sevindiriyor" dedi.

"SCHALKE'Yİ GEÇERSEK HİÇBİR G.SARAYLI YARI FİNALLE MUTLU OLMAZ"

İlk olarak hedeflerinin son 16 takım arasında kalabilmek olduğunu hatırlatan Terim, "İlk hedefimiz son 16'ydı, hepimizin dileği ve hedefi buydu. Ben şunu gördüm. Milli takımlarda da böyle oldu. Bizim olduğumuz yerde kimse ümidini kesmedi, çıtayı yüksek tuttu. İnşallah 8'e kalırız. Çeyrek final de bizi mutlu etmeyecek, artık finale yürümemiz gerektiğini düşüneceğiz. İnsan hayal etmediği sürece başarılı olamaz, bunun için çaba sarfetmeli. Tecrübeme göre Schalke'yi geçersek hiçbir Galatasaraylı yarı finalle mutlu olmaz. Drogba ve Sneijder'in gelişi bunu tetikliyor, bu iki oyuncu sanki 10 senedir Galatasaray forması giyiyor gibi..." dedi.

"Teknik ekibin de formda olması önemli biz de her türlü hazırlığı yaptık" ifadelerini kullanan tecrübeli çalıştırıcı, "Kaybedilen her maç, her kupa benim için başarısızlıktır. Aynı şartlarda mücadele etmediğimiz takımların gerisinde kalmak bile başarısızlıktır" diye konuştu.

Basında Sneijder, Drogba ve Burak'tan bahsediliyor ama Selçuk da unutulmamalı diyen Terim, Schalke'nin kaliteli bir takım olduğunu ve önemli oyunculardan kuruluğu olduğunu söyledi. Terim son olarak, "Huntelaar oynamasa da Schalke'de başka önemli oyuncular var" dedi.

HAMİT ALTINTOP: HEDEFİMİZ BELLİ

Hamit Altıntop ise hedeflerinin belli olduğunu söylerken, "Hedefimiz belli ve çok iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum, turu atlamak istiyoruz. Gol atmak güzel ama en önemlisi takım olarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. Tecrübeli oyuncu, yarın iyi bir sonuçla ikinci maça gitmek istediklerini ve bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA