• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dost Eli’nden Gazze’ye yardım
04 Nisan 2016 Pazartesi 11:05

Dost Eli’nden Gazze’ye yardım

Uzun yıllardır İsrail'in haksız saldırılarına maruz kalan Filistin halkının yaşadığı sıkıntılara duyarsız kalmayan Dost Eli Derneği; Filistinlilerin yanında olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yine Dost Eli Derneği olarak Filistin Gazze  de yasayan işgal mağduru binlerce kişiye ye gıda yardımı yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Dost Eli Derneği Yön. Kur. Başkanı Mehmet Seçer; "Şimdiye kadar bir çok yardım faaliyeti ile onurlu Filistin halkının  yanında olmaya gayret gösterdik, baskı ve kısıtlamaların devam etmesi sebebi ile şu anda Gazze halkının gıda ihtiyacı olduğu bilgisi bizlere ulaştı. Duyarlı halkımızın verdiği destek ile ihtiyaç duyulan bölgelerde Gazze'li kardeşlerimize  gıda yardımı desteği sağlandı. Böylelikle  Gazze’de yüzlerce mağdur ve yetim ailenin yüzü güldürüldü ,acıları paylaşıldı bir nebzede olsa sıkıntıları giderildi. şimdi bize düşen  bir araya gelerek İsrail’in kendi hâkimiyetini kurmaya çalıştığı topraklarda kardeşliğimizi paylaşmaktır"dedi.

Ayrıca başkan SEÇER; Dost Eli Derneği olarak Filistin'e yardım desteklerinin devam edeceğini belirtti.

İnsan hak ve hürriyetlerini hiçe sayan İsrail hükümeti tarafından sürekli saldırılara maruz kalan mazlum Gazze halkının sıkıntılarını gidermek bir nebzede olsa yaşadıkları acıları paylaşmak için yapılan bu çalışma iki ülke halkı arasındaki kardeşlik ve dostluk bağının güçlenerek devam ettiğinin göstergesi oldu.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA