• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dolmabahçe’de Türkiye’nin başı öne eğilmiştir
01 Mart 2015 Pazar 15:29

Dolmabahçe’de Türkiye’nin başı öne eğilmiştir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, "Dolmabahçe’de Türkiye’nin başı öne eğilmiştir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam Patalya Otel'de düzenlenen İl Başkanları Toplantısının ardından yaptığı konuşmada, partisinin kongre sürecinin, 21 Mart 2015'de yapılacak 11. Olağan Büyük Kurultay ile sona ereceğini ifade etti.

Devlet Bahçeli, "Dün, İstanbul Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde AKP-PKK bölücü şebekesi müşterek bir açıklama yapmıştır" dedi.

Bahçeli, "Dolmabahçe’de Türkiye’nin başının öne eğildiğini, Türk milletinin inkar edildiğini ve yok sayıldığını" ileri sürdü.

"PKK’dan kongre toplayıp karar almasını ummak, buna da payanda olmak saflık değilse ihanet ve suç ortaklığıdır" ifadesini kullanan Bahçeli, şöyle devam etti:

"Kaldı ki Kandil’deki terör çetesinin elebaşlarından birisi tarafından yapılan son açıklamada, sözde kongrelerin formaliteden toplanan bir platform olmadığı, Kürt sorunun çözülmediği bir ortamda silahlı mücadelenin bırakılmayacağı tehditvari bir üslupla ifade edilmiştir. PKK, Türkiye’den toprak almadan silah bırakmayacaktır. PKK, hain amaçlarına tam ulaşmadan silahları gömmeyecek, namluyu indirmeyecektir."

"Sineye çekmeye hazır"

Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, başkan olmak için her tavizi vermeye, her diklenme ve meydan okumayı sineye çekmeye hazır olduğunu" ileri sürerek, "Zira, dün Suudi Arabistan’a giderken PKK ve HDP’yi ima edip; '12 yılda ne istendi de Hükümet vermedi' diyerek suçüstü basılmış, bir de Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, konuşmasını, "AKP-HDP sandığa gömülmezse, Türkiye gömülecektir. AKP-PKK bozgun yaşamazsa, Türkiye Cumhuriyeti rahmete kavuşacaktır. Yıkım yakındır, görünüz. Tehlike dibimizdedir, uyanık olunuz" ifadeleriyle tamamladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA