• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğum için hastaneye giderken kaza yaptılar
01 Nisan 2014 Salı 09:00

Doğum için hastaneye giderken kaza yaptılar

Konya’da doğum için hastaneye gittiği öğrenilen hamile bir kadının içinde bulunduğu cip kavşakta takla attı.

Konya’da doğum için hastaneye gittiği öğrenilen hamile bir kadının içinde bulunduğu cip kavşakta takla attı. Kazada yaralanan olmazken, hamile kadın kontrol amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Kaza, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Adana Çevre Yolu ile Yeni İstanbul Caddesi’nin birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hamile olan 38 yaşındaki Songül A’nın doğum yapması için Ereğli’den Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldikleri öğrenilen Nilgün K. (31) idaresindeki 42 ENB 92 plakalı cip kavşakta virajı alamayarak takla attı. Kazada cip’in içinde bulunan hamile kadın Songül A. ve annesi ile birlikte Nilgün K., Bülent A. ve Berkant A. kazayı yara almadan atlattı. Yeni İstanbul Caddesinde devriye gezen polis kazayı görmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak ilk müdahale yapılan hamile kadın Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada cip’te bulunan hamile Songül A’nın annesi, “ Ereğli’den geliyorduk, doğum yapacaktı. Virajda dönemeyerek kaza yaptık” diyerek olayı anlattı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA