• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğum gününde bıçaklandı
20 Nisan 2010 Salı 11:33

Doğum gününde bıçaklandı

Konya'da doğum gününde arkadaşlarıyla gezen liseli genç, yanındaki arkadaşıyla birlikte yan bakma meselesi yüzünden tartıştığı başka bir liseli genç tarafından bıçaklandı.

Konya'da doğum gününde arkadaşlarıyla gezen liseli genç, yanındaki arkadaşıyla birlikte yan bakma meselesi yüzünden tartıştığı başka bir liseli genç tarafından bıçaklandı. İlk müdahalesi polisler tarafından yapılan yaralı gençler ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sultan Şah Caddesi ile Nalçacı Caddesi'nin birleştiği kavşak civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte bir kafede doğum gününü kutlayan lise öğrencisi M.H. (16), parti bittikten sonra iki arkadaşıyla birlikte eve gitmek için yola çıktı. M.H. ve yanındaki arkadaşları yolda yürüdükleri sırada karşılarından gelen başka bir lise öğrencisi M.U. (16) ile iddiaya göre yan bakma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine çıkan kavgada M.U. üzerinden çıkardığı bıçakla M.H. ile yanındaki arkadaşı Y.K'yi (15) bacağından yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralanan iki arkadaş olay yerine100 metre kadar mesafede bulunan Trafik Ekipler Amirliği'ne giderek polis memurlarından yardım istedi. Ambulansa haber verildikten sonra yaralı gençlerin ilk müdahaleleri polis memurları tarafından olay yerinden yapıldı. Kan kaybeden yaralı gençlerin bacağı polisler tarafından şeritle bağlanarak kan akışları yavaşlatıldı. Bir ara kan kaybı nedeniyle kendinden geçen Y.K'yi arkadaşı ve polisler kendine getirmek için uğraştı. Olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan iki genç, tedavi altına alındı. Bıçaklama olayının ardından kaçan şüpheli M.U.'nun kısa bir süre suç aleti bıçakla birlikte Zafer Meydanı'nda polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA