• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğanlar Mahallesi Büyükşehirin iftarında buluştu
16 Ağustos 2011 Salı 12:24

Doğanlar Mahallesi Büyükşehir'in iftarında buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanlar Mahallesinde düzenlenen Mahalle İftarı büyük ilgi gördü. Binlerce mahalle sakininin katıldığı iftarda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir..
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarları Doğanlar Mahallesi’nde devam etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, daire başkanları, basın ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin katıldığı iftar programında binlerce mahalle sakini bir araya geldi.

İftar sonrası konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da Ramazan ayının güzellikleri yaşanırken Somali’de zor durumda olanların unutulmaması gerektiğini söyledi.

Yaşanan açlık nedeniyle anne-babaların bir evladını ölüme terk ederken diğer evladını kurtarmaya çalıştığını kaydeden Başkan Akyürek, “Konya olarak, hükümetimizin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, yardım kuruluşlarının yürüttüğü kampanyalara gücümüzün yettiği kadar mutlaka katılalım. Konya’daki tüm hemşehrilerimizin 1 lira ile de olsa mutlaka bu kampanyalara katılmasını arzu ediyoruz. Bu insanlık dramına seyirci kalmayalım” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da, Ramazan ayının paylaşma ve bir araya gelme ayı olduğunu belirterek, bu ortamda mahalle sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Konya halkının dünyanın neresinde bir sıkıntı olsa orada olduğunu kaydeden Sorgun, Afrika için yapılan kampanyalara destek istedi.

Başkan Akyürek, iftar yemeğinin ardından Doğanlar Mahallesi sakinleri ile sohbet etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA