• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğanlar Mahallesi Büyükşehirin iftarında buluştu
30 Ağustos 2010 Pazartesi 12:52

Doğanlar Mahallesi Büyükşehir'in iftarında buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi Mahalle İftarlarının üçüncü durağı Doğanlar Mahallesi oldu. Yüzlerce mahalle sakini ile birlikte iftarını açan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, herkesin kutsal

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen Mahalle İftarları'nın üçüncüsü Doğanlar Mahallesi'nde düzenlendi.

İftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, KOSKİ Genel Müdür İsmail Selim Uzbaş, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Şenol Aydın, daire başkanları, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

Ramazan ayının güzelliğinin tüm dünyayı sardığını kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir huzur şehri olan Konya'da Ramazan ayının ayrı bir güzellikte yaşandığını söyledi.

KUTSAL İNSANLIK AİLESİNİN FERTLERİYİZ

Ramazan ayının kıymetini bilerek, paylaşma duygusu ve dayanışma anlayışından hep birlikte istifade edilmesini isteyen Başkan Akyürek, 'Doğanlar Mahallesi'nden dünyaya baktığımızda büyük insanlık ailesinin aynı atadan geldiğini, daha dar kapsamda baktığımızda 2 milyarlık Müslüman ailenin fertleri olduğumuzu görürüz. Bugün en az bir milyar Müslüman oruç tuttu, iftar açıyor. Böyle şerefli bir ailenin ve kutsal insanlık ailesinin mensupları olduğumuz için şükrediyor, böyle güzel akşamların hep birlikte yaşamayı diliyoruz' dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk de, Doğanlar Mahallesi'nde iftar yapmaktan mutlu olduğunu vurgulayarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine yoğun katılımları nedeniyle tüm Konya halkına teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ederken, mahalle halkının Başkan Akyürek'e ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA