• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğana Sert Yanıt
24 Şubat 2009 Salı 14:13

Doğan'a Sert Yanıt

Başbakan Erdoğan, Wall Street Journal gazetesine açıklamalarda bulunan Aydın Doğan'a Yozgat mitinginde yanıt verdi. Kar yağışı altında büyük bir kalabalığa hitap eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sayın Doğan’a sesleniyorum.  ABD gazetelerden bir tanesine açıklamalar yapıyor. Başbakanın çocuklarına diyor, ilgili haberlerimizden rahatsız olduğu için bunları koyma dedi buna karşı çıktık bunu yaptı diyor. Sayın Doğan önce kendine gel, bu başbakan öyle küçük düşünen bir başbakan değil. Bu Başbakan Türkiye’nin şanına yakışan bir Başbakan.  Farklı alışmıştınız, alışkanlıklarınız bozuldu rahatsız oldunuz. Çünkü sizler karşınızda el pençe divan duran başbakanlara alışmıştınız.

 Sizler İkitelli’den Babıali’den iktidarları yönetmeye alışmıştınız. Sizler devletin bir biriminin size yönelik yapmış olduğu rutin bir incelemeden, eğer sizin her şeyiniz sağlamsa niçin rahatsız oluyorsunuz? Aynı yanlışı yine yaptınız ve mahkemeye dahi gitmediniz. Uzlaşmaya gittiniz. 200 trilyonu aşkın ceza ödediniz. Neden?

 Biz bu göreve geldiğimizde siz bize ne dediniz, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmeyin, yemeyin dediniz. Biz de ne yiyeceğiz, ne de yedirteceğiz.

 Benim Aydın Doğan’a bir sözüm oldu. Bak belden aşağı vurmayın. Çocuklarımızın ailelerimizin mahremimizin gelip de yalan yanlış haberlerle gazetelerinize basmayın.

 Ben teşkilatıma bir sivil inisiyatif olarak şunu söyledim. Şu gazete demedim. Yalan yanlış haber yazan gazeteleri almayın dedim. Niye ?  Çünkü habercilik doğru olmayı gerektirir. Şimdi bu medya grubunun avukatlığını Baykal yapıyor. Bu medya grubu ne yapıyor.  O da Baykal’ın CHP’nin taşeronluğunu yapıyor."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA