• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğan ile Vural karşı karşıya
17 Şubat 2011 Perşembe 15:46

Doğan ile Vural karşı karşıya

Konyaspor'un halef-selef teknik direktörleri canlı yayında buluştu.
Konyaspor'un halef-selef teknik direktörleri canlı yayında buluştu.
Hafta içinde Konyaspor'la yollarını ayıran Teknik Direktör Ziya Doğan ile yeni teknik direktör Yılmaz Vural LİG TV canlı yayınında buluştu. Doğan'ın stüdyo konuğu olduğu programa Yılmaz Vural Konya'dan canlı bağlantı ile katıldı.
 
Programda Konyaspor'un içinde bulunduğu durumu değerlendiren Teknik Direktör Yılmaz Vural, milli maç arasına kadar oynanacak 5 maçlık süreçte istedikleri puanları almaları halinde Konyaspor'un ligde kalmasının kolaylaşacağını belirtti. Konyaspor'un oyuncu kalitesi ile taraftarlarına güvendiğini ifade eden Vural, "Konya, futbolsever bir şehir. Bu sezon yeterli puanın geçmiş yıllara oranla daha düşük olacağı kanaatindeyim. Örneğin 30 puanın üzerinde alan takımların alttan dördüncü takım olarak küme düşmekten kurtulacağı görülebiliyor. Geçtiğimiz yıl ligin dibinde yaşananların bu yıl da yaşanması mümkün. Bana göre bu hesaplamalar içerisinde 34 puan ile kesinlikle ligde kalınacağını düşünüyorum. Şu an Konyaspor'un 15 puanı var. Bu demek oluyor ki kalan 13 maçta bize en az 19 puan gerekiyor" dedi.
 
Konyaspor'un eski teknik direktörü Ziya Doğan ise konuşmasında "Yılmaz Hocam inşallah iyi bir başlangıç yapar. Hocamın takıma çok şey ekleyeceğini biliyorum. En az Yılmaz Hoca kadar bu takımın ligde kalmasını istiyorum. Önümüzdeki ilk maçta taraftarların stadı doldurmaları gerekiyor. Biz maalesef bazı maçlarda 4 bin 500 kişinin önünde top oynadık. Yılmaz Hocaya ve oyunculara güveniyorum" şeklinde konuştu.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA