• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğan; 3 puan güzel ama oyun kötüydü
05 Aralık 2010 Pazar 19:24

Doğan; '3 puan güzel ama oyun kötüydü'

Konyaspor 6 haftalık galibiyet özlemine Gençlerbirliği maçı ile son verdi.İşte iki teknik direktörün maç yorumları:
Spor Toto Süper Lig'in 15. Haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Konyaspor, bulduğu 2 golle 6 haftadır çektiği 3 puan özlemine son verdi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ralf Zumdieck, kazanmak için geldikleri maçtan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldıklarını belirterek, "1-1'den sonra yediğimiz 2. Gol çok basit bir goldü. Maçta iyi bir oyun sergiledik. Ancak bunu 90 dakikaya yayamadık. Özellikle gol alanlarında pozisyona giremedik ve golü bulamadık. Takımda genç ve tecrübesiz oyuncular var. Takımım ofansif gücünü kaybetti. En azından 1 puan alabilirdik. Ama olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Gençlerbirliği'nden Orhan ise takım olarak maçta ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "İlk yarı iyi bir futbol sergiledik. 1-0'dan sonra tek kale bile oynadık diyebiliriz. İlk yarıda beraberliği yakaladık. Ama ikinci yarı skoru korumak adına geri çekildik. Maç, istediğimiz gibi gidiyordu. Ancak talihsiz bir gol yedik. En azından beraberlik alsaydık puan farkını koruyacaktık. İyi yoldayız, iyi oynuyoruz. Ama gol bulamıyoruz. Önümüzdeki maçlarda golleri bulup 3 puanla tanışmak istiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği'nden Soner, ilk yarı duran toptan kötü bir gol yediklerini ifade ederek,"Aslında takım olarak iyi mücadele ettik. İlk yarı golü de bulduk. İkinci yarı geri çekildik. Buraya en azından 1 puan için gelmiştik ama olmadı" şeklinde konuştu.

DOĞAN: "İYİ SONUÇ, KÖTÜ OYUN"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise aldıkları 3 puanın çok iyi ama oynadıkları futbolun çok kötü olduğunu dile getirerek, "Aslında bugünkü maçtan çokta mutlu değilim. Tabi ki 3 puan sevindirici ama bundan önceki maçlarda galip gelemesek de iyi bir futbol sergilemiştik. Bu nedenle teknik adamlar skorla ilgilenmez. Kötü oynadığımız bir maçon sonucu 3 puan aldık. Daha önceki maçlarda iyi sinyaller veren takımda bugün bazı oyuncular yürüyerek maç kazanabileceklerini sandılar. Bugün istediğim Konyaspor sahada yoktu. Tabi ki futbolcularımın üzerinde gerginlik var. Bunu yenmemiz gerek. Bugün aldığımız 3puan moral açısından çok iyi oldu. İlk yarının başlangıcında çok iyi transferler yapamadık. Bunun sıkıntısını da biz çektik. Eğer ilk yarının sonunda diğer takımlarla fazla puan farkı olmadan biterse, ikinci yarı yapacağımız takviyelerle çok daha güçlü bir Konyaspor'u sahada görecekler. Bundan sonra Sivas maçına konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

Konyasporlu oyuncu Emre, maçta istedikleri gibi bir oyun sergilediklerini dile getirerek, "Ancak ilk yarı klasik bir gol yedik. Çok iyi oynayamadık. Ama yenilseydik puan farkı açılacaktı. Kötü oyuna rağmen 3 puan aldık ve bu bizim için iyi bir moral oldu. Sivas'a en azından 1 puan için gideceğiz" dedi. Konyasporun file bekçisi Gökhan ise 6 haftadır galip gelemediklerini be bugün aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, "Bugün aslında pozisyonları değerlendiremedik. Hatta maçın sonunda skor berabere bile biterdi. Bizim de rakibimiz gibi mücadele etmemiz gerek. Geçen haftaki maçtan daha iyi başladık ama 20. Dakikadan sonra rakibin atakları arttı. Topu ayağımızda iyi tutamadık. Son dakikalarda golü bulduk. Mutluyum" dedi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA