• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğal Bir Işıltıya Sahip New Well Highlighter Çeşitleri!
14 Haziran 2021 Pazartesi 22:35

Doğal Bir Işıltıya Sahip New Well Highlighter Çeşitleri!

Doğal Bir Işıltıya Sahip New Well Highlighter Çeşitleri!

 

Highlighter, son dönemlerin ışıltısı ile dikkat çeken makyaj malzemeleri içerisinde. Cildin doğru bölgelerine uygulandığında profesyonel görünüm elde etmenizi sağlayan highlighter ürününü nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız ya da en iyi highlighter önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Aydınlık ve parlak cilt görünümü, son yılların en favori makyaj stilleri içerisinde yer alıyor. Highlighter ise bu görünümü elde etme konusunda büyük bir rol üstleniyor. Highlighter, yüzün T bölgesini aydınlatmak ve yanaklarda parlak bir görüntü elde etmek demektir. Bu şekilde ifadeniz de taze ve canlı görünmektedir.

Highligter temel nitelikte yüzün 3 alanına uygulanır. Elmacık kemikleri, şakak bölgesi, ve burnun üstü başta olmak üzere kaş kavisinin altına, çene ortasına, göz pınarlarına ve dudak üstüne parlaklık vermek amacıyla kullanılır. Highlighter ile yüz bölgesinde ve vücut bölgesinde ön plana çıkarılmak istenen bölgelere vurgu sağlanır. Yüz bölgesinin yanı sıra vücutta köprücük kemikleri üzerine, omuz ve bacak bölgesine sürülebilmektedir. Vücut üzerinde yapılacak uygulamalarda krem highlighter kullanmak çok daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

 

13.09.2020_new_well10177.jpg

Highlighter çeşitleri nelerdir?

Highlighter’ın 3 farklı çeşidi bulunmaktadır. Bunlar; toz highlighter, krem highlighter ve likit highlighter ürünleridir. Toz highlighter, makyajın olmazsa olmazıdır. Krem highlighter ise yaz aylarında daha fresh bir görünüm yaratır. Likit highlighter uygulama kolaylığı ile ön plana çıkan bir üründür. Seçim yaparken hangi çeşidin uygulamasını daha rahat ve pratik buluyorsanız o ürünü kullanabilirsiniz.

New Well highlighter çeşitleri ile ışıldayın!

New Well Porcelain Make-up Highlighter:  Toz yapıdaki bu ürün, doğal bir ışıltı ile makyajınızı taçlandırmanızı sağlar. Yüksek pigmentasyonu ve tozutmayan yapısıyla simsiz bir parlaklık sunar. Aynı zamanda oldukça kullanışlıdır. Fırça ile kullanarak ürünü yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz bölgelere kolayca uygulayabilirsiniz.

Derma Liquid Highlighter: Derma likit highlighter kremsi ve ince dokusu ile kolayca uygulanır. Yüzünüze aydınlık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Yüzünüzde aydınlatmak, ışıltı katmak istediğiniz alana fırça ile uygulayınız ve parmak uçlarınızla dağıtınız. İşte bu kadar pratik!

Handmade Highlighter Cream: Yaz aylarında fondöten ya da BB krem ile karıştırılarak daha parlak bir cilt görünümü kazanmak için Handmade Krem Highlighter kullanılabilirsiniz. Böylece cildinizin renk dengesini eşitlemiş olursunuz. Aynı zamanda krem highlighter vücut üzerinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Uygun fiyatlı profesyonel kozmetik ürünleri ve highlighter çeşitleri için Newwell.com.tr web adresini takip edebilirsiniz.  Tüm ürünleri inceleyerek avantajlı alışverişin keyfini çıkarın!

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA