• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dizi yıldızları Konyaya geliyor
30 Haziran 2010 Çarşamba 10:03

Dizi yıldızları Konya'ya geliyor

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olan ünlü yapımcı-yönetmen Caner Erzincanın yöneteceği Mar adlı uzun metrajlı filmin çekimleri, 19 Temmuzda Konyanın Çumra İlçesinde başlayacak
Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteği ile çekilecek filmde Begüm Kütük, Volga Sorgu, Güray Kip ve Mahmut Gökgöz gibi son dönemlerde ilgi çeken dizilerde rol alan oyuncular başrol oynayacak. Filmde Selçuk Üniversitesi’nden mezun olan çok sayıda oyuncu da rol alacak.
 
DİZİ YILDIZLARI KONYA’DA BULUŞACAK
 
Geçtiğimiz haftalarda Konya’ya gelerek çekimler için kullanılacak sahneleri belirleyen yönetmen Caner Erzincan, beraberindeki oyuncularla bu kez çekimlere start vermek üzere 17 Temmuz’da Konya’ya gelecek. Basın toplantısı düzenleyerek filmin tanıtımına ilişkin kamuoyuna bilgi verecek olan film ekibi, 19 Temmuz pazartesi günü de çekimlere başlayacak. Altın Koza, Altın Portakal, İpek Yolu, Ankara Film Festivali gibi ülkemizin en prestijli film festivallerinden ödüller kazanan Caner Erzincan’ın yazıp yöneteceği sinema filminde birbirinden önemli oyuncular kamera karşısına geçecek. Filmin çekimleri Çumra ve Karaman’da gerçekleştirilecek.
 
Filmde, ‘Kurtlar Vadisi’ dizisindeki Polat Alemdar’ın kız kardeşi rolünde oynayan ve kendisi de bir Konyalı olan Begüm Kütük ile Antalya Altın Portakal, Ankara Film festivali gibi önemli film festivallerinde birbiri ardına ödüller alan, ‘Barda’, ‘Başka Semtin Çocukları’, ‘Zincirbozan’, ‘Sır Çocukları’ ve ‘Kara Köpekler Havlarken’ filmlerinin başarılı oyuncusu Volga Sorgu yer alacak. Ayrıca ‘Ezel’ dizisindeki ‘Kamil’ rolünde izleyicilerin büyük beğenisini toplayan usta oyuncu Güray Kip ve milyonları ağlatan ‘Babam ve Oğlum’ filminde çiftliğin kahyası rolünde oynayan Mahmut Gökgöz de filmde rol alacak. ‘Gazi’ dizisinde başrol, ‘Bir Bulut Olsam’, ‘Fikrimin İnce Gülü’, ‘Kahramanlar’ dizilerde rol alan Ahmet Kural da filmde öne çıkan oyuncular arasında yer alıyor. Son dönemlerin önemli filmlerini imza atmış senarist ve yönetmen Sırrı Süreyya Önder de konuk oyuncu olarak filmde yer alacak. Filmde yer alacak 7 çocuk oyuncunun yanı sıra figürasyon oyuncular da Konya’dan seçilecek.
 
REKTÖR PROF. DR. OKUDAN, “SANATTA DA VARIZ”
 
Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, Selçuk Üniversitesi mezunu Caner Erzincan’ın yönetmenliğini yapacağı filmde Selçuk mezunu çok sayıda oyuncunun da rol almasından mutluluk duyduğunu belirterek, “Film hem Konya’nın hem de üniversitemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Selçuk Üniversitesi’nin sadece bilimsel ve sosyal etkinliklerde değil her alanda adından başarı ile söz ettiriyor. Üniversite olarak sadece bilim, teknik değil sanat da varız.” dedi.
 
Filmin oyuncuları ve seçkin bir davetli topluluğunun yer alacağı galanın da Konya’da gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA