• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyarbakırdaki saldırıyla ilgili 14 kişi yakalandı
10 Haziran 2015 Çarşamba 10:42

Diyarbakır'daki saldırıyla ilgili 14 kişi yakalandı

Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Baran'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 14 kişinin yakalandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı, Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran'ın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan çalışmalar sonucu silahlı saldırı ile ilgili olduğu değerlendirilen 6 kişinin bir tabanca ile yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır'da saat 14.20 sıralarında meydana gelen ve toplam 3 vatandaşın hayatını kaybettiği olayla ilgili güvenlik güçlerince sürdürülen çalışmalarda, silahlı saldırı ile ilgili olduğu değerlendirilen 6 kişinin 1 adet tabanca ile yakalandığı kaydedildi.

Açıklamada, olayın aydınlatılmasına ilişkin çalışmaların büyük bir dikkat ve titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.

Diyarbakır Valiliği: 14 kişi gözaltında

Diyarbakır Valiliği, Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran'a yapılan saldırı ve ardından yaşanan olaylara ilişkin 8 kişinin daha gözaltına alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır'da gerçekleşen silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 8 kişinin daha gözaltına alındığı belirtilerek, şahıslarla birlikte biri kurusıkıdan bozma 3 tabanca, 3 av tüfeği ile çok sayıda fişek ve 1 siyah maske ele geçirildiği kaydedildi.

Daha önce yaklanan 6 kişiyle birlikte olaylarla ilgili gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA