• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Direksiyon başında ölü bulundu
25 Haziran 2014 Çarşamba 10:10

Direksiyon başında ölü bulundu

Konya’da valiz ve çanta yüklü hafif ticari aracın 36 yaşındaki sürücüsü direksiyon başında ölü bulundu.

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi Büyük Bayram Sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak içerisine park edilmiş halde bulunan 42 FJ 265 plakalı valiz ve çanta yüklü hafif ticari aracın içerisindeki 36 yaşındaki Ahmet Koç direksiyon başında ölü bulundu. Ahmet Koç’un hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, incelemelerde bulunan sağlık ekipleri ise Ahmet Koç’un hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemelerin ardından Ahmet Koç’un cesedi otopsi yapılmak üzere Doktor Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna götürüldü.
. Ahmet Koç’u hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar ise “Akşam saatlerinde işyerine doğru gidiyorduk. Arkadaşlarla biz onu uyuyor zannettik. Daha sonra mesai bitiminde arkadaşları evine bıraktıktan sonra aynı yol üzerinden geri geldiğimizde ise aynı şekilde yattığını görünce geri döndük. Acaba bir rahatsızlığı falan var mı diye uyandırmaya çalıştık. Ama uyanmadı. Bizde hemen polisi aradık” diyerek olayı anlattı.
Olaya ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA