• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dindar CHPyi ayakkabı vurdu?
27 Ağustos 2012 Pazartesi 15:19

Dindar CHP'yi ayakkabı vurdu?

Kılıçdaroğlu'na, iftar için gittiği gecekonduda ev sahibi adeta ders verdi...
Bu kareler Ramazan ayında çekildi ve yeni ortaya çıktı. 'Yeni CHP ve dindar CHP' tanımlamaları ile halka ve dindar kesime yönelme hesabı yapan Kılıçdaroğlu'na, iftar için gittiği gecekonduda ev sahibi adeta ders verdi... Kılıçdaroğlu ve beraberineki CHP'liler eve ayakkabılarıyla girince, ayakkabısız ev sahibi, Kılıçdaroğlu rezil olmasın diye ayaklarını halının altına sakladı.
 
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer'de yapacakları iftar öncesi Maden Mahallesi'nde Remzi Koç'un evini ziyaret ettiler.
 
BU KARELER GÖZDEN KAÇMADI
 
Ziyaret esnasında bazı kareler gözden kaçmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sarıyer İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Deniz, CHP Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i ayakkabılarını çıkarmadan eve gidiklerini gören ev sahibi Remzi Koç'un, misafirlerine saygısızlık olmasın diye çıplak ayaklarını halının altına soktuğu görülüyor.

GÜRSEL TEKİN AYAKKABISIZ GİRDİ
İstanbul'u ve gecekondu yaşamını iyi bilen CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin ise ayakkabılarını çıkartarak eve misafir oldu.

CHP'NİN TUTARSIZLIĞI
 
İşte bu kare CHP'nin halktan ne kadar uzak olduğunun bir karesi olarak hafızlarda yerini aldı. Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ayakkabılarını çıkartırken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ilçe örgütü Başkanı Mehmet Deniz ayakkabılarını çıkartma gereği hissetmedi. Ev sahibi Remzi Koç ise konukları utanmasın diye ayaklarını halının altına gizleyerek Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin düştüğü bu zor durumun üstünü örtmeye çalıştı.
 
İŞTE UZUN SÜRE HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK O KARELER
 
 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA