• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dikiz aynasından müzik keyfi
18 Mayıs 2011 Çarşamba 12:22

Dikiz aynasından müzik keyfi

Çin'den ithal edilen dikiz aynalar, üzerine yerleştirilen küçük hoparlörler sayesinde monte edildikleri motosikletlerde sürücülere müzik dinleme keyfi yaşatıyor.
     Çin'den ithal edilen dikiz aynalar, üzerine yerleştirilen küçük hoparlörler sayesinde monte edildikleri motosikletlerde sürücülere müzik dinleme keyfi yaşatıyor.
     Beyşehir Sanayi Sitesi'nde motosiklet tamirciliği yapan Uğur Nar, Çin'den ithal edilen ve motosikletlerde sürüş esnasında müzik dinleme keyfi yaşayan dikiz aynaların özellikle gençler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.
     İthal dikiz aynalarının motosiklet üzerinde sürüş esnasında müzik dinleyebilmek için geliştirilmiş yüksek kaliteli ses veren bir ürün haline dönüştürüldüğünü belirten Nar, şunları kaydetti:
     ''Beyşehir'de özellikle motosiklet tutkunu gençlerin ilgisi, müzik dinleme imkanı sunan dikiz aynalara yoğunlaştı. Eski aynalarını çıkartıp, bu ithal ürünleri taktıranlar, CD karta ya da flaş belleğe yüklenilebilen şarkı, türkü veya istenilen melodi ya da sesleri programlı bir şekilde çalabilme imkanına sahip. Özel mercek yapısı ve dizaynı sayesinde sürücünün görüşünü engellemeyen bu dikiz aynaların içerisine yerleştirilen hoparlör sayesinde müzik dinleyebilmek mümkündür. Aynalardan müzik sesleri kablolarının aküye bağlanması halinde, açma kapama düğmesine basıldığı andan itibaren duyulmaya başlıyor.''
     Aynalardaki sistemin su geçirmez bir yapıya sahip olduğunu da anlatan Nar, 100 liralık bir harcamayla motosiklet tutkunlarının bu aynaları taktırıp müzik keyfini yaşayabileceğini bildirdi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA