• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diego Kartal olacak mı? Açıklama geldi!
09 Mayıs 2014 Cuma 15:48

Diego Kartal olacak mı? Açıklama geldi!

Beşiktaş'ın transfer hedeflerinden biri olan Diego Ribas'ın getirilmesi için çalışmalar devam ediyor.
Beşiktaş'ın transfer görüşmelerini yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Yaklaşık 40 gündür yabancı transfer için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Herhangi bir oyuncu ismi vermeden şunu ifade edeyim: Görüşmelerimiz devam ediyor. Transferinde finale yaklaştığımız oyuncular var. Hedefimiz hem bütçeye uygun oyuncu almak ham de alacağımız 3 yabancı oyuncunun en az ikisini yeni sezon kamp çalışmalarına kadar transferini bitirmek. Türkiye liginden de 2 oyuncu alacağız" dedi.
BÜTÇEYİ AŞMAYACAĞIZ
Diego'nun yıllık 5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a imza atacağı yönündeki iddialar üzerine Erdal Torunoğulları, "Diego'ya vereceğimiz iddia edilen para (5 milyon euro) doğru değil. Bizim bir bütçemiz var ve ona göre çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarı şunu iyi bilsin ki; onları mutlu edecek oyuncular gelecek" şeklinde konuştu.
 
GÖKHAN İLE ANLAŞIRSAK
Gökhan Töre'yi takımda tutmak istediklerini de ifade eden Erdal Torunoğulları, öyle konuştu: "Gökhan Töre ile henüz anlaşmadık. Ve bizim için değerli bir oyuncu. Elazığspor maçı sonrası Gökhan Töre ile anlaşırsak kulübü Rubin Kazan ile görüşeceğiz."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA