• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Devlet Bahçeli Konyaya geliyor
22 Ağustos 2010 Pazar 15:37

Devlet Bahçeli Konya'ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve Ali Yücel Konya Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve Ali Yücel Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi. 
 MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 4 Eylül’de Konya’ya geleceğini duyuran Mustafa Kalaycı, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli referandum sürecinde iki ayrı program ile Cihanbeyli, Çumra ve Ereğli ilçelerimizde açılışlar ve ziyaretler yapmıştır. Süreç devam etmektedir ülke çapında mitingler devam ettiği gibi tabi ki Konya’mızın merkezinde de 4 Eylül’de miting yapacaktır” ifadelerini kullandı. Kalaycı, referandumun yapılacağı 12 Eylül yaklaştıkça Başbakanı korku sardığını iddia ederek, “Referandum yaklaştıkça sayın Başbakanı ‘hayır’ korkusu sarmış, milleti tehdit ediyor, şantaj, baskı uyguluyor ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunuyor. Sivil Toplum Kuruluşlarına; tercihlerinizi net olarak ortaya koyun, koymadığınız takdirde huzuruma nasıl çıkacaksınız ya da bertaraf olursunuz diyor. Bu nasıl bir demokrasi anlayışıdır, bu faşizmin daniskasıdır” dedi. Başbakan Erdoğan’ın yaptığı konuşmalarda çok ağır bir dil kullandığını söyleyen MHP Konya Milletvekili Kalaycı, “Başbakan’ın mübarek Ramazan ayında böylesine ağza alınmayacak laflar etmesi hiçbir ahlaka, hiçbir anlayışa sığmaz. MHP’nin evet diyenlere karşı tavır aldığı yönünde bir bakış açısı oluşturulmaya çalışılıyor. Kimse yanlış anlamasın, bizim tepkimiz evet oyu kullanacak olanlara değil, AKP hükümetine ve zihniyetinedir” diyerek sözlerini tamamladı.
YORUMLAR
vhbkjhfbfghvbvhjvgvhgfhgjkjhjhjghgjghjghjghghj
ibrahim şimşek
gelsin bakalım ne yapacak iki gözümüz iki de gözlük takar dört gözle bekleriz yalanlarını dinlemeğe
88.254.20.166
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA